DSP MEB'deki atamaları sordu

DSP MEB'deki atamaları sordu

DSP MEB'deki atamaları sorduDSP'li Ağırbaş: Milli Eğitim Bakanlığına kaç kişi kurumlar arası geçiş yapmıştır?DSP İstanbul...

A+A-

DSP MEB'deki atamaları sorduDSP MEB'deki atamaları sordu

DSP'li Ağırbaş: Milli Eğitim Bakanlığına kaç kişi kurumlar arası geçiş yapmıştır?

DSP İstanbul Milletvekili Ayşe Jale Ağırbaş, Talim Terbiye Kurulu Başkan Yardımcısının kadrolaşmaya tepki göstererek görevinden istifa ettiğini belirterek, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e, ''Milli Eğitim Bakanlığına kaç kişi kurumlar arası geçiş yapmıştır? Bu kişiler hangi pozisyonlarda görevlendirilmişlerdir?'' diye sordu.

Ağırbaş, TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde, Milli Eğitim Bakanlığındaki atamaları gündeme getirerek, ''Diğer devlet kurumlarında çalışırken, Milli Eğitim Bakanlığına geçiş yapanlardan kaçı daha önce Diyanet İşleri Başkanlığında çalışmıştır?'' sorusunu yöneltti.

DSP'li Ağırbaş, Devlet Bakanı Mustafa Said Yazıcıoğlu'nun cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu bir diğer soru önergesinde de ''Diyanet İşleri Başkanlığının kurumlarda kadrolaşmak için geçiş merkezi olarak kullanıldığı'' şeklinde basında haberlerin yer aldığına işaret ederek, ''Diyanet İşleri Başkanlığından Milli Eğitim Bakanlığına kaç kişi kurumlar arası geçiş yapmıştır? Bu kişiler Diyanet İşleri Başkanlığında hangi pozisyonlarda görevliydiler?'' diye sordu.

A.A. - 7 Kasım 2007

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.