Duisburg Alevi toplumu, Xızır lokmalarını depremzedelerle paylaştı

Duisburg Alevi toplumu, Xızır lokmalarını depremzedelerle paylaştı

Duisburg Alevi toplumu, Xızır lokmalarını Elazığ'daki depremzedeler ile paylaştı. Eş Başkanları Fatma Yaşar ve Zeki Çakır, Elazığ'da yaşanan depremden etkilenen yurttaşlara verilmek ü

A+A-

Eş Başkanları Fatma Yaşar ve Zeki Çakır, Elazığ’da yaşanan depremden etkilenen yurttaşlara verilmek üzere toplanan Xızır lokmalarını pay etmek için Elazığ’a gittiler.

Duisburg bölgesinde yaşayan yurttaşların topladığı Xızır lokmaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Duisburg Alevi toplumu Eşbaşkanları Fatma Yaşar ve Zeki Çakır tarafından Elazığ’a götürüldü.

Elazığ’da bulunan Ağuçan ocağı sosyal yardımlaşma ve kültür derneği başkanı İnanç Dolu ve yönetim kurulu üyesi Kerim Engin ile beraber cemevleri ziyaret edildi. Burada yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Eşbaşkanlar şehrin içinde kurulu bulunan çadırlarda yasayan yurttaşlarla görüşmeler yaptı ve belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere Xızır lokmaları pay edildi.

Burada kısa bir açıklama yapan Eşbaşkanlar “deprem gibi felaketlerde bir nebze umut olunacaksa en kısa zamanda ulaşmak amaç edinilmelidir. Bizim burada olmamız için lokmalarını buradaki canlarla pay edenlerin lokmaları kabul olsun” dedi.

PİRHA/ELAZIĞ

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.