Eğitim-Sen ve Turan Dursun internet sitelerine erişim engeli

Eğitim-Sen ve Turan Dursun internet sitelerine erişim engeli

Eğitim Sen ve Turan Dursun internet sitelerine erişim engeliSite erişimi yasaklarına Eğitim Sen ve Turan Dursun internet siteleride eklendi. Bugün Eğitim...

A+A-

Eğitim Sen ve Turan Dursun internet sitelerine erişim engeli

Eğitim Sen ve Turan Dursun internet sitelerine erişim engeli

Site erişimi yasaklarına Eğitim Sen ve Turan Dursun internet siteleride eklendi. Bugün Eğitim Sen’in internet adresi www.egitimsen.org.tr ve Turan Dursun internet sitesi www.turandursun.com a girmek isteyenler BU SİTEYE ERİŞİM MAHKEME KARARIYLA ENGELLENMİŞTİR yazısıyla karşılaştılar.

Hiçbir yasal uyarı ve tebligat yapılmadan, mahkeme adı ve karar numarası belirtilmeden verilen kapatma kararları demokratik kamuoyundan büyük tepki aldı.

Konu hakkında Alevi Haberna bir açıklama yapan Eğitim-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Yayın Sekreteri Serpil Açıl Özer " siteye erişimin engellendiğini sabah saatlerinde öğrendiklerini, ancak herhangi bir mahkeme adı belirtilmediği için bu yasak kararını veren mahkemeyi tespit etmelerinin akşam saat 4'ü bulduğunu ve Eğitim-sen avukatlarının hem İstanbul'da hemde Gebze'de gerekli hukuki girişimleri başlattıklarını" ifade etti. ÖZER bu mahkeme kararlarının arkasında Adnan OKTAR'ın bulunduğunu belirterek "Eğitim-sen'in Yaratılış Atlası'nın okullara sokulmasını engellemesinin bazı çevreleri rahatsız ettğini" söyledi. Serpil Açıl Özer "Eğitim-sen çağdaş, bilimsel ve laik eğitim mücadelesinden asla taviz vermeyecektir" dedi. 

Alevihaber.com Özel Haber - 25 Eylül 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.