Emekçi kadınlar 7 Mart Pazar günü Kadıköy'de buluşuyor!

Emekçi kadınlar 7 Mart Pazar günü Kadıköy'de buluşuyor!

Emekçi kadınlar 8 Mart'ın 100. yılında Kadıköy'de buluşuyor!İlerici devrimci kurumlar 7 Mart'ta Kadıköy'e çağırdı İstanbul'da...

A+A-

Emekçi kadınlar 8 Mart'ın 100. yılında Kadıköy'de buluşuyor!

Emekçi kadınlar 8 Mart'ın 100. yılında Kadıköy'de buluşuyor!

İlerici devrimci kurumlar 7 Mart'ta Kadıköy'e çağırdı
 
İstanbul'da devrimci 8 Mart'ı örgütleme hedefiyle bir araya gelen ilerici sendikalar, dernekler ve devrimci kurumlar 7 Mart 2010 Pazar günü Kadıköy'de gerçekleştirilecek mitinge çağrı yaptılar.

4 Mart günü Kadıköy'deki Eminönü İskele Meydanı’nda bir araya gelen kurumlar “100. Yılında Şan Olsun 8 Mart’ı Yaratanlara! New York’tan TEKEL’e direniş sürüyor, mücadele büyüyor!” pankartını açarak basın açıklaması gerçekleştirdiler. Basın açıklamasının ardından mitinge çağrı yapan bildirilerin dağıtımı yapıldı.

7 Mart'ta Kadıköy'e!

Bağımsız Devrimci Sınıf Platformu (BDSP), Belediye-İş İstanbul 2 No'lu Şube, BES İstanbul 1 No'lu Şube, Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD), Demokratik Kadın Hareketi (DKH), Devrimci Hareket, Devrimci Proletarya, Divriği Kültür Derneği, Emek ve Özgürlük Cephesi, Emekli-Sen Kartal Şube, Genel-İş Sendikası Anadolu Yakası 1 Nolu Şube, Halk Cephesi, Kaldıraç, Partizan, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, Proleterce Devrimci Duruş ve Tüm-Bel Sen 1 ve 3 No'lu Şubeler tarafından düzenlenen basın açıklamasının ardından toplu bir şekilde bildiri dağıtımı gerçekleştirildi.

Miting Programı:

Tarih: 7 Mart 2010 Pazar

Toplanma yeri: Kadıköy Tepe Nautilus Önü

Toplanma saati: 11.00

Miting alanı: Kadıköy İskele Meydanı

Miting saati: 13.30

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'de Kadıköy'de

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği İstanbul Şubeleri de 7 Mart'ta Kadıköy'de olacak. 7 Mart sabahı saat 09.00'dan itibaren Cemevleri ve şubelerden otobüsler kaldıracak olan PSAKD, kadın-erkek tüm emekçileri Kadıköy'e davet etti.

KAYNAK : AHA / Kızılbayrak haberinden derlenmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.