Enver Aysever Cem TV'den neden ayrıldı?

Enver Aysever Cem TV'den neden ayrıldı?

Enver Aysever Cem TV'den neden ayrıldı?Enver Aysever'in ayrılığında etkili olan olaylar ne?Cem TV yayın danışmanlığı görevinden istifa...

A+A-

Enver Aysever Cem TV'den neden ayrıldı?Enver Aysever Cem TV'den neden ayrıldı?

Enver Aysever'in ayrılığında etkili olan olaylar ne?

Cem TV yayın danışmanlığı görevinden istifa eden Enver Aysever,Medyaradar'a bir açıklama göndererek ayrılığının altında yatan sebepleri ifade etti.İşte Aysever'in açıklaması...

ZORUNLU AÇIKLAMA

Yayın danışmanlığıı görevinden istifa etmemin ardından CemTV patronlarının ile aramda yayıncılık anlayışı açısından itilaflı bir süreç yaşandığı yönünde çeşitli söylentiler çıktı. Bu değerlendirmelere göre, CemTV benim yönetimimde daha sol bir yayın çizgisine çekilmişti ve kanalın patronları bu durumdan rahatsızdı. Ne var ki bu değerlendirmeler doğru değil.

Görevi bırakmamın nedeni, önümüzdeki dönemde kanalın ekonomik olanaklarının projelerimi hayata geçirmek için yetersiz kalacağı yönündeki öngörümdür.

Kanalın sahibi Sayın İzzetin Doğan ile tek görüş ayrılığım ise Aleviliğe dönük olmuştur. Ben CemTV’de tüm Alevi grupların sesini duyurmaya çalıştım. Oysa Sayın Doğan, Cem Vakfı dışındaki gruplara biraz daha mesafeli durmayı tercih ediyordu. Bununla birlikte görevde kaldığım süre boyunca tüm Alevi sözcülerine CemTV ekranlarında yer verdim ve bunu da patronlardan hiçbir müdahale görmeden yaptım.

Ayrıca bilindiği gibi ben hiçbir zaman SkyTürk’teki programlarımdan vazgeçmedim. Şimdi de yuvaya temelli dönüş yaptım.

CemTV’den ayrılış öyküm bundan ibarettir.

Enver Aysever

KAYNAK : Medyakafe.com - 7 Ekim 2009

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.