Erhan Barut'u yalnız bırakmamalıyız, Alevi kurumları görev başına!

Erhan Barut'u yalnız bırakmamalıyız, Alevi kurumları görev başına!

Alevi kurum temsilcilerini 26.6.2020 Cuma günü saat 11.30'da Çağlayan adliyesinde görmek istiyoruz.

A+A-

Alevi gencimiz Erhan Barut 31 Ağustos 2018’de iş arkadaşı Hasan Erol G.’ü ziyaret ettiği sırada Alevilere hakaret eden Hasbi Saral’ın ile aralarında çıkan tartışma Alevi düşmanı Hasbi Saral'ın Alevilere ve Aleviliğe hakaret ve küfürler etmesiyle kavgayla sonuçlanmış ve kavga sonrası Hasbi Saral Erhan Barut isimli Alevi gencimizden davacı olmuştu. Alevi gencimizde Aleviliğe ve Alevilere hakaret ettiği için Hasbi Saral’dan şikayetçi olmuştu. 

Bu iki ayrı dava birleştirilmek suretiyle bu cuma 26.6.2020 günü saat 11.30'da Çağlayan adliyesinde görülecek.

ERHAN BARUT: ''ALEVİ KURUMLARI BENİ YALNIZ BIRAKMAMALI''

Alevi Haber'e konuşan Erhan Barut “Ne yazık ki beklediğim desteği şu güne kadar göremedim, umarım kurumlarımız konuya ilgi göstererek beni yalnız bırakmazlar. Şu ana kadar Alevilik davasını tek başıma sırtlamış oldum.
Alevi haber ve PİRHA web sayfaları dışında hiç kimse en ufak bir şekilde müdahil olmamıştı.

imam-huseyin-cemevi-1.jpg
imam-huseyin-cemevi-2.jpg
Son görülen dava sonrası çıkan haberlerden sonra İmam Hüseyin CEMEVİ yöneticileri bana ulaşıp desteklerini sunacaklarını beyan ettiler ve bir görüşmemiz
(yukarıdaki 2 resim) oldu. Kendileri sağolsunlar davaya destek vererek katılacaklarını açıkladılar. Kendilerine ayrıca misafirperverliklerinden dolayıda çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Erhan Barut, mücadeleyi bırakmayacağını  belirterek, “Davadan vazgeçmeyeceğim ve karşımdaki şahısın hakaretleriyle alakalı kesinlikle ama kesinlikle nefret suçundan bu adamı mahkum ettireceğim. Alevi kurumlarından ve Alevi canlardan davaya katılım sağlamaları noktasında duyarlı davranmalarını bekliyorum” dedi.

Erhan Barut iletişim: 05514045694

ALEVİ HABER - Haber Merkezi

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum