Erzincan'da Neler Oluyor?

Erzincan'da Neler Oluyor?

Erzincan'da Neler Oluyor?Üzümlü ilçesinden gelen Faşistler Altınbaşak Belediyesini Bastı...  Dün akşam saat 19:30 civarında...

A+A-

Erzincan'da Neler Oluyor?

Üzümlü ilçesinden gelen Faşistler Altınbaşak Belediyesini Bastı...
 
Dün akşam saat 19:30 civarında Üzümlü ( cimini ) ilçesinden Altınbaşak Beldesine içki almaya gelen iki kişinin olay çıkarmasının ardından kavga çıktı ve dayak yiyen iki kişi Üzümlü ilçesinden hazır bekleyen 60 kadar kişiyle geri dönerek Altınbaşak Beldesindeki kahvehane ve Belediye binasını basmak istedi.

Ellerinde silah ve demir cubuklarla önlerine gelen herkese saldıran gözü dönmüş faşistler, o anda ordan geçmekte olan Nebahat BAYRAM ve oğlunu yerlerde sürüklüyerek darp ettiler.

İlginç olan olaysa bu olan olayların tümünün jandarmanın 50 kişilik koruma timinin gözlerinin önünde yaşanmış olması. Geçmişinde katliamlara uğramış Alevilerin katledildikleri tüm olaylarda hep güvenlik zafiyeti olması ve bu olaydada anne ve oğlunun jandarmanın gözü önünde öldüresiye dövülmesi akıllara yeni bir oyunmu oynanmaya çalışılıyor sorusunu getiriyor.

Erzincan valisi ve CHP il başkanı Coşkun YILMAZ'ında olay yerinde halkı sakinleştirmeye çalıştığı gelen bilgiler arasında, yarın Demokratik Kitle Örgütleri ve Alevi derneklerinden Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Erzincan Şubesi ile Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Üyelerinin beldeyi ziyaret etmeleri bekleniyor.
 
Haberin Videosu için tıklayın >>>>

KAYNAK : erzincansondakika.com - 20 Haziran 2010

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.