Farklı seslere Cumhuriyette yer var mıydı?

Farklı seslere Cumhuriyette yer var mıydı?

Farklı seslere Cumhuriyet’te yer var mıydı? Cumhuriyet gazetesinin “Sesiniz farklı çıkıyorsa” sloganıyla başlattığı yeni reklam...

A+A-

Farklı seslere Cumhuriyet’te yer var mıydı?Farklı seslere Cumhuriyet’te yer var mıydı?

Cumhuriyet gazetesinin “Sesiniz farklı çıkıyorsa” sloganıyla başlattığı yeni reklam kampanyası, akla gazetenin son dönemde işine son verdiği “farklı sesleri” getiriyor. Son olarak Erdoğan Aydın’ın yazılarına Roj TV’de bir programa katıldığı gerekçesiyle son veren gazetenin “farklı seslerden” söz etmesi bir çelişki olarak değerlendiriliyor.

Erdoğan Aydın’ın yazılarına son verdiği için okurların tepkisiyle karşılaşan Cumhuriyet, hafta sonunda yeni bir reklam kampanyası başlattı. Pazar günkü gazetede “Sesiniz farklı çıkıyorsa... Türkiye’nin tam bağımsız gazetesi Cumhuriyet sizinle” sloganıyla karanlık bir fotoğrafta yer alan yüzlerden oluşan reklam, daha öncekiler gibi “Cumhuriyet’inize sahip çıkın” talebiyle son buluyor. Gazetenin dünkü sayısında da aynı kampanya şöyle devam etti: “Siz sadece ileriye bakıyorsanız... Türkiye’nin ileriyi gören gazetesi Cumhuriyet sizinle.”

Daha önce Cumhuriyet’te yazıları yayınlanan İzzettin Önder’in ve son olarak da Erdoğan Aydın’ın yazılarına, Cumhuriyet yönetimince son verilmişti.

(MEDYA SERVİSİ) - 20.11.2007 - EVRENSEL

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.