Fethullah, Yazıcıoğlu'nun ölümünden şüphelendi

Fethullah, Yazıcıoğlu'nun ölümünden şüphelendi

Fethullah, Yazıcıoğlu'nun ölümünden şüphelendiBBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasında ölmesini değerlendiren...

A+A-

Fethullah, Yazıcıoğlu'nun ölümünden şüphelendiFethullah, Yazıcıoğlu'nun ölümünden şüphelendi

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasında ölmesini değerlendiren Fethullah Gülen, "bir yönüyle şüphelenmek lazım, kurcalamak lazım" dedi.

soL (HABER MERKEZİ) BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasında ölmesini değerlendiren Fethullah Gülen "örnek bir Anadolu insanı" olduğunu söyledi. Anadolu insanının ise belli bir dönemde İslam'a ve Türk dünyasına "karşı gelen şer güçlere karşı koyduğunu" anlatan Fethullah Gülen, Yazıcıoğlu'nun ölmesine çok üzüldüğünü anlattı.

Herkul adlı internet sitesinde yeralan söyleşisinde Fethullah Gülen, Orgeneral Eşref Bitlis'in de bir kazada yaşamını yitirdiğini hatırlattı ve "herşeyi kurcalamak lazım" dedi.

Yazıcıoğlu’nun yaşadığı kazaları kasteden Gülen “Kendisinin (Yazıcıoğlu) başına da dört-beş defa sürpriz trafik kazası gelmiş ve onları atlatmaya çalışmış. Bir yönüyle şüphelenmek lazım. Her şeyi kurcalamak lazım. Bu helikopter nasıldır? Niye böyle bir şeye itildim, neden ille bununla götürülmek istendim?” dedi.

SOL HABER - 2 Nisan 2009

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.