Fikret Otyam beyin kanaması geçirdi

Fikret Otyam beyin kanaması geçirdi

Fikret Otyam beyin kanaması geçirdiGAZETECİ- Yazar- Ressam Fikret Otyam, beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırıldı. Beyninde küçük bir kanama teşhis...

A+A-

Fikret Otyam beyin kanaması geçirdi

GAZETECİ- Yazar- Ressam Fikret Otyam, beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırıldı. Beyninde küçük bir kanama teşhis edilen 82 yaşındaki Otyam'ın, bunun etkisi ile çift görme rahatsızlığı ile karşı karşıya olduğu belirtildi. Kan sulandırıcı ilaçlar verilen Otyam’ın, bayram sonuna kadar kontrol altında tutulacağı bildirildi.

Eşi Filiz Otyam, eşinin Antalya Geyikbayırı’ndaki evlerinde önceki gün sabaha karşı rahatsızlanarak kendisini uyandırdığını söyledi. Filiz Otyam, eşinin tansiyonunu ölçtüğünü ve 20’ye çıktığını görünce çok heyecanlanarak kendisinin de kısa süreli baygınlık geçirdiğini anlattı. Olay saat 06.00 sıralarında olduğu için doktorlara geç ulaştığını kaydeden Filiz Otyam, 112 Acil Servis’i aradığını, gelen ambulansla eşinin Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek, nöroloji servisinde tedaviye alındığını belirtti.

Çekilen MR’lar sonucunda eşinin beyninde küçük bir kanama tesbit edildiğini, bu kanamanın Fikret Otyam’da görme bozukluğuna neden olduğunu anlatan Filiz Otyam, “Bu nedenle Fikret çift görme rahatsızlığı çekiyor. Doktorlar, kesinlikle heyecanlanmaması ve sinirlenmemesi gerektiğini söyledi. O nedenle ziyaretçi kabul edilmiyor ve telefonla konuşmasına izin verilmiyor'' dedi.

Ankara’dan kızı Elvan Baransel’in Fikret Otyam'ı telefonla aradığı, konuşmanın ardından tansiyonunun çıkması üzerine görüşme yasağı konulduğu belirtildi. Yıllardır şeker rahatsızlığı olan Fikret Otyam’ın, bayram sonuna kadar hastanede kalacağı kaydedildi.

10.10.2007 - MİLLİYET - DHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.