Fikret Otyam yarın taburcu olacak

Fikret Otyam yarın taburcu olacak

Fikret Otyam yarın taburcu olacak Yüksek tansiyon ve beynindeki kanama nedeniyle 10 gündür Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi...

A+A-

Fikret Otyam yarın taburcu olacakFikret Otyam yarın taburcu olacak
 
Yüksek tansiyon ve beynindeki kanama nedeniyle 10 gündür Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören ve sağlık durumu iyiye giden yazar ve ressam Fikret Otyam, yarın taburcu olacağını açıkladı.

Antalya'ya bağlı Geyikbayırı köyündeki evinde 10 gün önce beyin damarındaki tıkanıklık nedeniyle kanama meydana gelen ve görme bozukluğu yaşayan Fikret Otyam'ın tedavisi nöroloji servisinde sürüyor.
 
Otyam, beyin sapında meydana gelen damar tıkanıklığının giderildiğini belirterek, görme bozukluğunun da büyük oranda ortadan kalktığını söyledi. 

Rahatsızlığı sırasında uzun süre çift görme sorunu yaşadığını anlatan Otyam, "Tedavim devam ederken televizyonda görmek istemediğim kişileri bile çift görmeye başlamıştım. Eyvah dedim... Neyse ki düzeldim, en azından herkesi tek görüyorum" diye espri yaptı.
 
Günler sonra yürüme egzersizlerine de başladığını ve desteksiz yürüdüğünü belirten Fikret Otyam,"Sevildiğimi biliyordum, ama bu kadarını bilmiyordum. 7 iklim, 4 köşeden dostlar arıyor. Güzel dilekleri ve destekleri için herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 
Kendisini ilk arayanın yazar Turgut Özakman olduğunu dile getiren Otyam, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in de telgrafla geçmiş olsun dileğinde bulunduklarını söyledi.
 
Uzun süredir var olan tansiyon, diyabet ve böbrek yetmezliği rahatsızlıklarıyla ilgili tedavisinin devam ettiğini ve yarın taburcu edilebileceğini anlatan Fikret Otyam, doktorlarının uyarısıyla bir süre evinde dinleneceğini, bu sürede resim ve yazı çalışmalarından az da olsa uzak kalacağını söyledi.
 
Otyam'a geçmiş olsun mesajları yağıyor

Geçmiş olsun mesajları alan Otyam, "Ancak, en kısa zamanda yazı ve resimlerimin başına döneceğim" dedi.

18 Ekim 2007 - CNN TURK

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.