Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu'nda (FUAF'ta) yeni dönem

Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu'nda (FUAF'ta) yeni dönem

Uzun yıllardır programlanan, çeşitli nedenlerle bir türlü hayata geçirilemeyen bir proje daha Fransa'da hayat buldu.Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu (FUAF),...

A+A-

Uzun yıllardır programlanan, çeşitli nedenlerle bir türlü hayata geçirilemeyen bir proje daha Fransa'da hayat buldu.

Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu (FUAF), Genel Merkezi'nin Strasbourg'tan Paris'e taşınma kararıyla ilgili somut adım attı ve Paris'in merkezinde bulunan büronun kira kontratı için ilk imzayı attı.

FUAF Genel Başkanı Erdal Kılıçkaya'nın yanı sıra Bölge Baskanı Arif Tilki, Kadın Komisyonu Sorumlusu Gülay Ulutaş, İşverenler Komisyonu Sorumlusu Engin İnci'nin de hazır bulunduğu imza töreninde FUAF Genel Başkanı Erdal KILIÇKAYA : "Bugün FUAF Genel Merkezi'nin Paris bürosu için ilk imzayı attık.

Fransa Parlementosu, medyası, sivil toplum kuruluşları, entellektüel dünya açısından Paris çok önemli bir başkent. FUAF ile, Alevilerle bu kurumları buluşturmak çok enemliydi. Bu karar FUAF Genel Kurulu'nda alınan ortak karardı. FUAF Avrupa'nın en önemli şehrinde çalışmalarına yeni ivmeler katarak devam edecek. FUAF'ımıza, Alevi Hareketine, cümle Canlara hayırlı uğurlu olsun.

Mekan içersinde yapılacak çeşitli tadilat işlerinden sonra, seçkin konuklarında katılacağı bir resepsiyonla FUAF Genel Merkezi açılışı yapılacak.

Büronun bulunması konusunda katkı ve emeklerini esirgemeyen Pak-Merkez Genel Başkanı Ali Ok'a, Bölge Başkanımız Arif Tilki'ye, Diplomasi Komisyonu Sorumlumuz Süleyman Akgüç'e, Paris'te bulunan diger FUAF YK Üyesi ve AKM başkanlarına, herkese çok teşekkür ederim.

FUAF'ın tarihine altın harflerle yazılacak bir hayali gerçekleştirdik. Daha yapılacak çok işimiz var. Gelecek güzel günlerin habercisi olacak adımları atanlara Aşk Ola" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.