FUAF’tan anlamlı çalışma

FUAF’tan anlamlı çalışma

FUAF Kuzey Doğu Bölgesi ve FUAF bileşenlerinin "Çocuklar Üşümesin" şiarı ile başlattığı yardım kampanyası sonucunda toplanan malzemeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. FUAF Kuzey Doğ

A+A-

FUAF Kuzey Doğu Bölgesi ve FUAF bileşenlerinin “Çocuklar Üşümesin” şiarı ile başlattığı ve bu yıl ikincisini düzenlediği Sosyal Sorumluluk ve Yardımlaşma Projesi kapsamında, 14 Köy okulunda yardıma muhtaç toplam 740 çocuğa kışlık kıyafet (mont+bot) ve okul ihtiyaç gereçleri verildi.

Hızır ayında yardıma muhtaç çocuklara yardım etmek için FUAF Kuzey Doğu Bölgesi ve bileşenlerinin yanı sıra Fransa’da bulunan pek çok Alevi Kültür Merkezlerinin bağış ve destekleriyle toplanan yardımlar, Fransa Alevi Kadınlar Birliği (UFAF) Başkanı Sultan Şahin ve eşiti, FUAF Kuzey Doğu Bölge eşit Başkanı Songül Çınar ve FUAF Kuzey Doğu Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi Naci Azman’ın koordinasyonunda; Hacıbektaş-Nevşehir, Rize, Tokat, Erzincan, Ardahan, Pazarcık, Hatay, Antalya ve Dersim’e ulaştırıldı.

ÇOCUKLARA HIZIR AYINDA HIZIR OLDULAR

Konuya dair açıklama yapan FUAF Kuzey Doğu Bölgesi eşit başkanı Songül Çınar “Ne mutlu bizlere ve yardımlarını esirgemeyen tüm canlarımıza. Özellikle bu yıl Hızır ayında bu yavrularımıza Hızır gibi yetişip uzanan sıcak eller olabildik. Ne mutlu bu güzel duyguları yaşayan ve yaşatanlara. Aşk ola bu yola hizmet edenlere. Duyarlılıkları ile katkıda bulunan, destek veren her canın lokmaları hak katına yazıla”dedi.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.