Gericiliğe AKP'ye Karşı Gelin Canlar Bir Olalım

Gericiliğe AKP'ye Karşı Gelin Canlar Bir Olalım

Akp’nin Ülkeyi Gericileştiren Politikalarına Karşı 9 Kasım’da Ankara’dayız!Değerli arkadaşlar,Partimiz, Alevi Bektaşi Federasyonu...

A+A-

Gericiliğe AKP'ye Karşı Gelin Canlar Bir Olalım

Akp’nin Ülkeyi Gericileştiren Politikalarına Karşı 9 Kasım’da Ankara’dayız!

Değerli arkadaşlar,

Partimiz, Alevi Bektaşi Federasyonu öncülüğünde 9 Kasım 2008 Pazar günü Ankara Sıhhıye Meydanı’nda düzenlenecek olan mitinge kitlesel olarak katılma kararı almıştır.

Alevi Örgütleri temsilcilerinin, İstanbul, Balıkesir, İzmir, Antalya, Adana, Ordu, Diyarbakır’dan 7 Kasım 2008 tarihinde yola çıkacak olan yürüyüş kolları, 8 Kasım Cumartesi günü Eskişehir ve Hacı Bektaş’ta buluşarak 9 Kasım 2008 günü Ankara’da olacaktır. 9 Kasım Pazar günü saat: 13.00’de Sıhhiye Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan miting için saat: 11.00’de Ankara Tren Garı’nda buluşulacaktır.

Partimizin merkezi olarak katılacağı bu miting; AKP’nin toplumu cemaat ve tarikat örgütlenmesi ile muhafazakarlaştırdığı, her türden gerici örgütlenmenin geliştirildiği bir dönemde AKP iktidarına karşı sokağa daha güçlü çıkma konusunda bir fırsattır.

Tüm il örgütlerimiz mitinge katılımın çoğaltılması, yürüyüş güzergahlarında karşılama ve uğurlama etkinliklerine kitlesel katılım için çabalarını artırmalıdır.

Mitinge ulaşım konusunda Alevi Bektaşi Federasyonu ve Pir Sultan Abdal Kültür Derneği şubeleri ile görüşülebilir.

Ulaşım konusunda çıkabilecek sorunlarla ilgili olarak görevli MYK üyeleri Yılmaz Eren (0535/8477465) ve fahri danışman İlknur Başer (0532/6801178) ile görüşülmelidir.

Çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Alper Taş   Funda Ekin
Genel Başkan Yardımcısı    Genel Başkan Yardımcısı

Alevihaber.com - 30 Ekim 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.