Gri Pasaportlu asimilasyoncu Remzi Özbali görev basında

Gri Pasaportlu asimilasyoncu Remzi Özbali görev basında

Avrupa alevi örgütlülüğünü bölüp parçalamak için devlet adına çalışan geçmişte Alevi toplumuna büyük zararlar veren gri pasaportlu asimilasyoncu “Remzi Özbali isimli şahıs” Fransa’da Alevi örgütlüğünü parçalamak için görev basında.

A+A-

Geçmişte Alevi toplumuna büyük zararlar veren Remzi Özbali isimli şahıs, devletin paralı ajanı provokatör son dönemde tekrardan ortaya çıkarak özellikle Paris çevresindeki Aksaray’lı Alevi canlar başta olmak üzere Fransa’da aile ziyaretleri ve toplantılar yaparak saf inançlı itikatlı Alevileri kandırarak asimilasyon çalışması yapıyor.

0-001.jpg

Devletin eline gri pasaport cebine para koyduğu bu şahıs pir talip ilişkisi dışına çıkarak Kendisine saf Alevileri müritlik olarak örgütleyerek ümmetçi bir tolum yaratma çabasında. Biz ümmetçi toplumların yaşamlarını çok iyi biliriz yurtlarda yaşanan çocuk tecavüzlerini bu toplum biliyor, bu karanlık şahıs geçmişte Ankara CEM VAKFI İnanç Kurulu başkanlığı ve yine Ankara’da ATA YOLU adı altında bir derneğin başkanlığı görevlerini yürütmektedir.

Birliğimize beraberliğimize zarar vermeye çalışan bu şahıs kendisini Hacı Bektaş Veli evladı olarak tanıtıyor. Hünkâr hacı Bektaş Dergâhı Postnişini Velayettin Hürrem Ulusoy efendinin ve dergâhın hakkında ileri geri, yalanlarla devletin hedefine aldığı Avrupa alevi yapılanmasını bölmek parçalamak.

3-001.jpg
 

Mürşid -Pir - Rehber, El ele el hakka anlayışı içerisinde herhangi bir ikrar bağı bulunmayan, Görülmeyen, Sorulmayan ancak yine de topluma kendisini bir dede olarak lanse eden ve Yol taliplerinin inancını istismar ederek Yolumuza, inancımıza gölge düşürmeye çalışan REMZİ ÖZBALI isimli bu DÜŞKÜN şahsın kesinlikle Kurumlarımıza girmesine Rızalığımız yoktur !!

Bu Alevi düşmanları bilinmelidir ki, Diyanetin gönderdiği gri pasaportlu bu Alevi düşmanı dedeler Cem Vakfı ve Şia’cı yapılanmaların mensubu dedeler kesinlikle Kurumlarımızda hizmet yürütemezler. Tüm canların bu konuda hassas ve duyarlı davranmalarını rica ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum