Hacı Bektaş İletişim Ödülü Yüksel Kılınç'a

Hacı Bektaş İletişim Ödülü Yüksel Kılınç'a

Hacı Bektaş İletişim Ödülü Yüksel Kılınç'aHacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, YÖN Radyo Yönetim Kurulu...

A+A-

Hacı Bektaş İletişim Ödülü Yüksel Kılınç'a
Hacı Bektaş İletişim Ödülü Yüksel Kılınç'a

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, YÖN Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Kılınç’a “Anadolu kültürünün yaygınlaşmasına katkılarından dolayı “iletişim ödülü” verdi.

İstanbul’da yapılan buluşma gecesinde Yüksel Kılınç, ödülünü Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Başkanı Ercan Geçmez’in elinden aldı.

Kılınç, yaptığı konuşmada, çalışmalarımızın,  Anadolu kültürünün evrensel değeri Hacı Bektaş Veli adını taşıyan bir kültür ve inanç kurumu tarafından ödüllendirilmesi bizim için onurdur dedi.

YÖN Radyo’nun, Anadolu kültürünü program ve işbirliği çalışmalarıyla bir çok ülkeye taşıyan bir iletişim köprüsü olduğunu vurgulayan Kılınç konuşmasını şöyle sürdürdü: “YÖN Radyo, Anadolu Kültürünü, Anadolu’nun tarihinden gelen renkleri bugüne taşımayı amaçlayan bir iletişim köprüsüdür. Hacı Bektaş Veli’nin “Her Ne Ararsan Kendinde Ara" öğretisi günümüz iletişiminde de yol göstericimiz olmuştur.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kutlama mesajı gönderdiği geceye Alevi Kurumlarının temsilcileri, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Pınar Sağ ve Emre Saltık da sahne alarak geceye Türküleriyle katıldılar.  
 
Yön Radyo - 03.04.2011

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.