Hakan Ünsal'ı tarikatçı olduğu için gönderdim

Hakan Ünsal'ı tarikatçı olduğu için gönderdim

Fatih Altaylı: Hakan Ünsal'ı tarikatçı olduğu için gönderdim...       Galatasaray eski yöneticisi...

A+A-

Hakan Ünsal'ı tarikatçı olduğu için gönderdimFatih Altaylı: Hakan Ünsal'ı tarikatçı olduğu için gönderdim...
     
Galatasaray eski yöneticisi Fatih Altaylı, Aydınlık Dergisi'nin son sayısında Aydın Cingöz’e futbol dünyasını sarsacak açıklamalarda bulundu. Galatasaray Kulübü’nde cemaat ilişkiler olduğunu iddia eden Altaylı, Hakan Ünsal’ı kulüpten bu yüzden gönderdiklerini söyledi.

"HAKAN TARİKATI GALATASARAY'A TAŞIDI "
     
Röportajda Hakan Şükür’ün defoları olduğunu savunan Altaylı, bu defoların başında golcü futbolcunun cemaatçiliğinin geldiğini ileri sürdü. Altaylı şöyle konuştu: 'Hakan Şükür bunu Galatasaray’da yaptı. Hakan Şükür inanç dünyasını Galatasaray’a taşıdı. Dikkat edin Galatasaray’a gelen bütün genç çocuklar bir yerden sonra tarikata girmek zorunda kaldılar. Emre Belözoğlu, sabah namaza giderken kaza yaptı ve birinin ölümüne sebep oldu. Ve Galatasaray’da Hakan Şükür’ün tarikatçılığı takımı etkilemeye başladı. Böyle bir olaya izin verilemez. "Galatasaray bundan tam kurtuluyordu Hakan gitmişti, son kalan cemaat kalıntısı Hakan Ünsal’ı da ben yollamıştım dolayısıyla bir temizlik olmuştu"
   
'TARİKATÇI OLDUĞU İÇİN GÖNDERDİM'
     
Galatasaray eski yöneticisi Altaylı sözlerini şöyle sürdürdü: "Hakan Ünsal da iyi futbolcuydu, çok da iyi bir insandı ama tarikat ilişkisini kulübe taşıyamaz. Ben kendi inançlarımı işyerime taşımak noktasında olmam. Galatasaray’da genç futbolcuların böyle bir etkileşim içerisinde olmasını kabullenemiyordum. Hakan Şükür, bunu Galatasaray’da yapıyor. Gerçi Milli Takım’da da yapıyordur ama onu o kadar bilemem. Galatasaray’da bunu yaptığını biliyorum, görüyorum. Hakan’ın iş iyice zıvanadan çıkmadan gidip Amerika’da Fethullah Gülen’in yanında mı yaşayacak yoksa kamp tesislerinde mi, aklı nerde olacak, kalbi nerde daha öncelikli ona karar verip yolunu çizmesi gerekir."

MİLLİYET - 6 Kasım 2007

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.