Harem-selamlığa özel milli park!

Harem-selamlığa özel milli park!

Harem-selamlığa özel milli park!Herkese yasak AKP'lilere serbest DİLEK Yarımadası Kalamaki Milli Parkı'nda, depo ve idare binasının yer aldığı...

A+A-

Harem-selamlığa özel milli park!Harem-selamlığa özel milli park!

Herkese yasak AKP'lilere serbest

DİLEK Yarımadası Kalamaki Milli Parkı'nda, depo ve idare binasının yer aldığı ormanlık alan ve koy, AKP'liler ve haşemalıların özel bölgesi oldu. Başta, AKP Aydın il teşkilatı üyeleri olmak üzere çevre il ve ilçelerden, üzerlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi bulunan seçim minibüsleriyle gelen partililer, bu özel alanda, harem- selamlık denize girmeye başladı. Milli parka sokulması yasak olan piknik tüpü ve mangal, bu kişiler için serbest bırakıldı. Milli Parkta, AKP yandaşlarına özel bölüm ayrılması tepki çekerken, Kuşadası AKP Kadın kolları üyelerinden biri, fotoğraflarını çeken DHA muhabirine sözlü saldırıda bulunarak “Sizi buraya kim soktu? Siz bu memleketi kirletiyorsunuz” dedi.

Geçtiğimiz aylarda özelleştirilme kararı alınan milli parklar arasında bulunan Dilek Yarımadası Kalakami Milli Parkı'ndaki koylarda hizmet veren kafeterya, restoran ve büfe gibi tüm üniteler kapatıldı. Ardından da Didim'deki Orman Kampı'nı işleten Albayrak Grubu'nun şirketlerinden Platform Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Temizlik Hizmetleri Sanayi A.Ş.'ye satılacağı söylentileri yayıldı. Milli parkın özelleştirilmesiyle birlikte de dört koydan 2'sinin sadece kadınlara tahsis edileceği konuşulmaya başlandı. Son günlerde de girilmesinin yasak olduğunu bildiren tabelaların asılı bulunduğu telle çevrili, milli parkın, depo ve idare binasının yer aldığı ormanlık alan ve koyda, üzerlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi olan seçim minibüsleriyle gelen kadın ve erkek partililer görülmeye başlandı. Milli parkın içinde piknik ve yürüyüşler yapıp, koyda denize giren haşemalı, başları bağlı kadınların sayıları giderek arttı.

Harem-selamlığa özel milli park!

‘MEMLEKETİ KİRLETİYORSUNUZ’

Kuşadası AKP Kadın kolları üyelerinden biri de fotoğraflarını çeken DHA muhabirine sözlü saldırıda bulunarak, “Sizi buraya kim soktu? Siz bu memleketi kirletiyorsunuz” dedi. AKP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Nimet Kaya sinirli kadın üyeyi güçlükle sakinleştirdi.

Özelleştirilme kararının ardından milli parkın içinde AKP yandaşlarının sıkça görülmeye başlandığını belirten emekli bürokrat Hüseyin Cabaz “Güzelçamlı'daki yazlığımda kalıyorum. Özellikle hafta sonları AKP'nin seçim minibüsleriyle gelen partililer, parka girebilmek için geceden bekleyenlerin önünden geçip, içeri giriyor. Özel bölgelerinde gezinti yapıyor. Yasak olmasına rağmen piknik yapıyor. Haşemalalı ve türbanlı kadınlar denize giriyor. Kimse karışmıyor” dedi.

Latif SANSÜR/KUŞADASI (Aydın), (DHA)
RADİKAL - 05/08/2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.