Hasan Kılavuz dönekliğin kitabını yazıyor

Hasan Kılavuz dönekliğin kitabını yazıyor

Hasan Kılavuz dönekliğin kitabını yazmaya devam ediyor...!İşte derneklere yolladığı asimilasyon genelgesi...

A+A-

Hasan Kılavuz Dinayet işleri başkanı Ali Erbaş’tan Kuran aldıktan sonra kendini Alevi hareketinin tepesindeki Humeyni olarak görmeye başladı.
Buradan Hasan Kılavuz’a sormak lazım, Alevilere yol yordam göstermek senin gibi yolunu şaşırmış bir döneğin haddine mi?

Hasan Kılavuz ki daha birkaç yıl evveline dek Aleviliğin islami olmadığını canla başla savunan bir isim iken birden dediklerini yutup islam asimilasyonculuguna soyunmuştur.

İşte derneklere yolladığı asimilasyon genelgesi:

ABF İNANÇ YÖNETİM KURULU, BÖLGE SORUMLUSU VE SAYIN ŞUBE BAŞKANLARINA

2022 yılı 12 İmam Muharrem Orucu ve Yası 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü başlayacak, 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü sona erecektir. Kurumlarımız aşure lokmalarını (çorbalarını) 11 Ağustos 2022 Perşembe gününden itibaren, kendilerine uygun tarih ve günde pişirip dağıtabilir ve şükür kurbanlarını tığlayabilirler.

12 İmam Muharrem Orucu ve Yası inanç ve ibadetimizin en önemli erkânlarından biridir. Oruç ve yas süresince, cemevlerimizde görevli dedelerimiz, şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, gerek cemevlerimizde uyulması gereken kuralları anlatırken, gerekse topluma bilgilendirmelerde bulunurken, aşağıdaki açıklamaları göz önünde bulunduracaklardır.

1-12 gün oruç süresince düğün, nişan, sünnet törenleri ve doğum günü kutlamaları yapılmaz. Gerek okla, tüfekle, bıçakla, kılıçla hayvan vurup, kesilmez. Olta ile ya da ağ ile balık avlanmaz. Doğa tahrip edilmez. Hiç bir canlı incitilmez ve kanatılmaz. Gönül kırılmaz, kusur işlenmez.

2- 12 İmam Muharrem Orucu ve Yası süresince oruç açma saatine kadar çok zorunlu haller dışında cemevlerimizde, yemek ve çay hizmetleri verilmeyecektir.

3- Oruç açmadan önce çerağlar uyandırılacak, gülbenk verildikten sonra, lokmalar paylaşılacaktır.

4- Oruç açmadan sonra olanaklar ölçüsünde cemevlerimizde muhabbet programları düzenlenecektir. Muhabbet programlarında Telli Kur’anımız eşliğinde deyişler, mersiyeler seslendirilecek, semahlar dönülecektir. Dedelerimiz ya da ehil kişiler muhabbetlerinde 12 İmam Muharrem Orucu ve Yası, Hz. Hüseyin ve Kerbela, 12 İmamların uğradıkları mezalimlikler, Alevi yol ve erkânıyla ilgili konuları ele alacaklardır.

2022 Yılı 12 İmam Muharrem Orucu ve Yasının, inancı kimliği ve kültürü ne olursa olsun, kutsal Anadolu topraklarında yaşayan herkese ve bütün insanlığa barış, huzur, dostluk ve hoşgörü getirmesini, Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. 12 İmam Muharrem Orucu ve Yasının, Ehl-i Beyt ve 12 İmam sevgisini, aşkını yüreğinde hisseden tüm canlara mübarek olsun.

Tutulacak oruçların ve yasın, verilecek lokmaların, yapılacak hizmetlerin Hakk katında kabul olmasını dilerim.

Şah-ı Merdan Ali Bozatlı Hızır yar ve yardımcınız olsun.

Dedelerimize, kurum başkanlarımıza saygıyla duyurulur.

Aşk ile !...

13.07.2022

Hasan KILAVUZ

ABF İnanç Kurulu Başkanı

Bu açıklamaya gelen bazı yorumlar:

hasan-kilavuz-kimdir.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.