Hükümetten ALEVİ açılımı!

Hükümetten ALEVİ açılımı!

Hükümetten ALEVİ açılımı! Seçimler yaklaştığından mı yoksa AB ile mi ilgili bişlinmez; umarız samimi bir gerekçesi vardır......

A+A-

Hükümetten ALEVİ açılımı! Hükümetten ALEVİ açılımı!

Seçimler yaklaştığından mı yoksa AB ile mi ilgili bişlinmez; umarız samimi bir gerekçesi vardır... Hükümet Aleviler'e sıcak bir merhaba dedi...

Alevilerin talepleri karşılanacak mı? Devlet Bakanı Sait Yazıcıoğlu'ndan sıcak mesajlar geldi. Devlet Bakanı Sait Yazıcıoğlu, Alevilerin talepleri ile ilgili, “Müştereklerimiz farklılıklarımızdan çok daha fazla” dedi.

AKP’nin Mamak İlçe Kongresi’nde konuşan Yazıcıoğlu, sorunlara çözüm arayacaklarını söyledi; “Bir tarafı yaparken başka tarafı yıkmamaya gayret edeceğiz. Çünkü bir kısım hassasiyetlerin olduğu ülkemizde bazı sorunların çözümü zaman alabiliyor” dedi.

Hiç kimseyi dışlamadıklarını kaydeden Yazıcıoğlu, “Bir kısım vatandaşlarımız mutsuzsa biz de mutsuz oluruz. Önemli olan herkesin mutluluğunu sağlayabilmektir. Ama bu kolay birşey değil” diye konuştu.

Önceki hafta sonu, Ankara’daki Alevi mitinginde dile getirilen önerileri “” olarak niteleyen yazıcıoğlu’nun sözleri tepki çekmişti.

HABERCİLER.COM - 17 Kasım 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.