Tamer Dursun hakkında 'DOLANDIRICILIK' iddiaları

Tamer Dursun hakkında 'DOLANDIRICILIK' iddiaları

Facebook profilinde kapısının önünden geçtiği kurumlara ait 41 farklı apoletle kimliklenen, sürekli ve ısrarlı Aysel ve kendi adına para toplama odaklı çağrılarıyla tanınan Tamer Dursun dolandırıcı mı?

A+A-

Tamer Dursun'un bazı ihtiyaç sahiplerinin isimleri kullanılarak sosyal medya hesapları üzerinden ısrarlı çağrılarla para toplayıp, sözde ihtiyaç sahibi kişilere bu paraları iletip iletmediği noktasında şeffaf davranmadığı için hakkında birtakım iddialar ortaya atıldı.

288641991-1055013648733682-3453320545370703069-n-001.jpg

Kısa bir süre evvel gündemleştirdiğimiz 2 haberdeki iddiaları cevaplayamayıp; onlarca küfür ve hakaretli paylaşımlar yaparak sitemizi hedef alması, daha evvel bazı siyasiler gibi yayındaki haberlerin kaldırılmasını sağlayan Tamer Dursun hukuksal temelde elde ettiği sonuca saygı duymayıp, sitemizi yanına aldığı birtakım sorunlu isimle hala ve ısrarla hedef göstermesi bizleri ortaya atılan iddiaları derinlemesine sorgulamaya iteledi.

tamer-dursun-kimdir-32-001.jpg
Tamer Dursun'un bazı ihtiyaç sahiplerinin isimleri kullanılarak sosyal medya hesapları üzerinden ısrarlı çağrılarla para toplayıp, sözde ihtiyaç sahibi kişilere bu paraları iletip iletmediği noktasında şeffaf davranmadığı için hakkında birtakım iddialar ortaya atıldı.
Sözkonusu iddia Dursun ailesinin yakın arkadaşlarından Alekber Koç'un devreye girip Tamer Dursun'un ikamet ettiği yerden 300 km uzakdaki bir Alevi Derneğine iddiaları banka dökümanlarıyla inceletilerek konu dostlar arasında kapatılmıştı. O günlerde Almanya Alevi Kadınlar Birliği ile Tamer Dursun arasındada bir polemik gelişmiş ve AAKB o süreçte hedef alınan sanatçı Alevi bir kadın canı Tamer Dursun ve kliğine karşı savunmuştu.

Sosyal medya platformaları üzeri sürekli ve ısrarla para toplama uğraşları, sorun yaşadığı bazı kadınları (isimler ve yazdıkları arşivimizde görselleriyle mevcut) hedef göstererek taciz etmesi, duygu sömürü için çoğu zaman çocuk resimleriyle istismarlık yaparak (çocuk resimli paylaşım ve çağrılar yapmak suretiyle) para toplama çağrılarıyla tanınan Tamer Dursun ile ilgili bu kez iddialar bu kez ikili sürtüşmeler ve iddialarla yeni bir boyut kazandı.

Alevi Derneklerinde kitap imzalama vb etkinlikler ile kendisine ait kitapların satışını yapan Tamer Dursun'un Tarlabaşı dayanışması isimli çevresiyle geliştirdiği işbirliği sürecinde Alevilerden ve sosyalistlerden topladığı yardımları ramazan iftar sofraları düzmek için kullandığı ve bu çevrenin (Tarlabaşı) bazılarının karanlık çevrelerle ve bazı İŞİD'li militanlarında bulunduğu iddia edildi. 

tarlabasi-tamer-dursun-001.jpg

Konuyla ilgili görüştüğümüz ve adının açıklanmasını istemeyen bir takipçisi: ''Sosyal medya sayfasına bakınca Alevi, sosyalist hatta komünist fakat iyilik yapmak, çocuk sevindirmek için ramazan ayına özel 20 Euroluk tarife uyguluyor.
''Derdimiz ezanla değil ezenle'' diyor. Aklınca islamcılara ve bağış yapabilecek olası sağcı ve islamcı kişilere göz kırpıyor, sanırsın ki BNP-MK-GS (Bilmemney partisinin Merkez Komitesi genel sekreteri!)
Bunun adı utangaç islam misyonerliğidir, İslami 'değerler' üzerinden dilencilik yapmaktır.
Yesinler senin iyilikseverliğini! Dernek değilsin, hayır kurumu değilsin, kontrol edenin yok, hesap soranın yok, topla topla, nereye kadar...!? Sosyalistler bir inancın kutsadığı bir zaman dilimini değil tüm zamanları doğada varolan herkes ve herşey için yaşanılır kılma mücadelesi verenlerdir.
'' dedi.


Alevilerin ve sosyalistlerin parası Tarlabaşı çevresinde barınan bazı İŞİD'li olduğu tahmin edilen kişilere bilinçli veya bilinçsizce iletilmişmidir?


İddia sahipleriyle girdiği polemikte her türlü küfür ve tehditlerin havada uçuşması sonrası Almanyada ikamet eden Tamer Dursun'un ülkeye gidişlerinde sosyal medyada çizdiği pozitif profilin tam tersi bazı ilişkiler geliştirdiği resimlerle deşifre edildi ve süreçle farklı yeni deşifrelerin geleceği bildirildi.


Alevi Haber kararlılıkla konunun takipçisi olacaktır.

tamer-dursun-kimdir3.jpgtamer-dursun-kimdir4.jpg

tamer-dursun-kimdir5.jpg

 


Rabiya Dolma  - Alevi Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum