İBANına para toplayan Tamer Dursun kimdir?

İBANına para toplayan Tamer Dursun kimdir?

Facebook hesabından kim olduğu genelde bilinmeyen birileri için maddi yardım çağrıları yapan ve bu yardımları kendi ve eşi Aysel Toraman Dursun'un şahsi hesaplarına kabul eden Tamer Dursun kimdir?

A+A-

288641991-1055013648733682-3453320545370703069-n.jpg

Tamer Dursun ilk kazanım elde etme girişimini Gezi eylemleri sırasında polisin başından gaz fişeğiyle vurduğu ve komada 269 gün kaldıktan sonra hayatını kaybeden  Berkin Elvan ile ilgili bir masal kitabı yazarak başlamış.

Tamer Dursun’un kaleme aldığı “Berkin ile öfkeli padişah” kitabı, Berkin üzerinden 'rant' elde etmekle suçlanarak sosyal medyada tartışılmaya neden olmuş. Berkin Elvan'ın acılı ailesinden müsade dahi almadan böyle bir kitap ile bireysel kazanım sağlamaya çalıştığı için eleştirilen ve teşhir edilen Tamer Dursun ve kitabı baskıya hazırlayan Dogu Perinçek'in Kaynak Yayınları, Berkin Elvan'ın ailesinin tepkisi sonrası kitabı basamamıştır.

tamer-dursun-dolandirici-002.jpg

Tartışma, oyuncu Barış Atay’ın kitabı sosyal medyadan tanıtan Doğu Perinçek'çi Kaynak Yayınları’na, “Yaptığınız fırsatçılıktan başka bir şey değil” tepkisini göstermesiyle başlar.

Barış Atay’ın sosyal medyada yayınladığı mesajları üzerine durumdan haberdar olan Elvan ailesinin resmi Twitter hesabından, “Bizim bilgimiz yok. Şiir yazanlar bile bize danışırken hiç haberimiz olmayan bir kitabın basılıp satışta olması!” mesajı paylaşılır. Bunu üzerine tartışma büyür ve sosyal medyada Tamer Dursun'un Elvan Berkin ismi üzerinden kazanım elde etme çabası olarak değerlendirilir.

Köşeye sıkışan Tamer Dursun kendisini aklamak için kitaptan elde edilecek gelirin Sokak çocuklarına verileceğini dillendirerek bir nevi tereyağından kıl çekermiş gibi kendisini aklama yoluna gitti.

Twitter aracılığıyla bir açıklama yapan Elvan Ailesi, kitaptan haberleri bulunmadığını belirtip, "Şiir yazanlar bile bize danışırken hiç haberimiz olmayan bir kitabın basılıp satışta olması! Biz baskıdan önce görmediğimiz hiçbir kitaba 'Olur' demedik," ifadelerini kullandı. "Berkin üzerinden kimsenin siyasi ve maddi rant elde etmemesi için gayret ediyoruz" derler.

Berkin Elvan konusunda normalde çok hassas olması gereken Tamer Dursun kitabın basılmamasına o çok kızmış olmalı ki Berkin Elvan'ın ölüm yıldönümünde onu anmak yerine kitabın basılmasını engelleyen sosyalistlere ve solculara saldırmayı tercih eder.

Tamer Dursun Alevi düşmanı Rabia Mine'nin şemsiyesi altında


tamer-dursun-rabia-mine-002.jpg

rabia-mine-aleviler-2.jpg
 

Rabia Mine hakkında yazılanlar:

rabia-mine-kim.pngrabia-mine-hakkinda.jpg

Tamer Dursun hakkındaki kayıtdışı ve denetimden uzak para toplama ve toplanan parayı amacına uygun kullanmama, kullanılan kısmı ise şahsi yardımıymış gibi lanse ederek kişisel maddi kazanım sağlama iddialar var.

Kendisi bu iddialara şeffaflıkla açıklık getirip tüm banka dekontlarını 'kendi kankası' olmayan tarafsız bir kurula teslim ederek netleştirmek yolunu seçmek yerine yanına herkese ağızlar dolusu küfürler yazan, hakaretler savuran, aşağılayan ama kendisine 'çıt' denildiğinde ağlayıp, sızlayan, mağdur olan, kalbi sıkışan, her defasında hastaneye zor yetiştirilen, her defasında psikolojisi bozulan Kürtlerin, Ermenilerin ve Sosyalistlerin asalağı, bilinçaltı Alevi düşmanlığı deşifre olmuş, her sevmediği ölünün ardından kazma kürekle mezar deşen, Grup Yorum ve sosyal medyadaki tüm HALK CEPHE'lilerle düşman olmuş, KHK'li Yüksel caddesi direnişçisi Nazan Bozkurt'a ağıza alınmadık küfürler yazan Rabia Mine'yi  alarak, kuş uçmaz kervan geçmez sosyal medya sayfasında aklınca kendisini temize çıkarma uğraşlarına girdiği bildirildi.
rabia-yildiz.jpg
Sizler Rabia Mine'nin hâkim, devletli kimlik bileşenlerini eleştiren herhangi bir yazısıyla karşılaştınız mı!? Bir insanı etik, sahici ve samimi bir konumda tutan şey, öncelikle mevcut, yürürlükte, hükümran, imtiyazlı, devletli kimlikleri eleştirebilmek, onlara mesafe alabilmek ve yargılayabilmektir.

Alevi düşmanı 4 parmak Rabia Mine'nin tek düşmanı alevilerdir, devrimcilerdir, muhaliflerdir.
4 parmak Rabia kurt ile avlayıp kuzu ile yanyana poz verip boğazlanan kuzuya küfür edendir.

Berkin Elvan için kitap yazan(!) Tamer Dursun'un yanına Berkin Elvan'ın yoldaşlarına küfür eden birini almış olmasının 'Nasıl bir düşkünlük, nasıl bir pişkinlik ve nasıl bir çaresizliktir?' sorusunun cevabını okurlarımıza bırakıyoruz!

Hiçbirşey tesadüf değildir, herkes kendi ayarındaki karakterlerle ve isimlerle yanyana gelir.

....


img-20220527-182727.jpg

Alevi Haber olarak bizler hala toplanan yardım paralarının miktarını, kimlere yollanıp-yollanmadığını delillerle (dekontlarla) görmek istiyoruz.
İlle de dekont istiyoruz, biliyoruz ki hırsızlığın delili olmaz fakat yardımın delili olur.

tamer-dursun-kimdir-3.jpg
'Siz paraları bana ve eşimin özel hesabına yollayın, ben gerisini hallederim' diye birşey yoktur. Olmadığını ve olmayacağını ilk haberimizle deşifre ettik. Konunun hala ve hep takipçisi kalacağız.

tamer-dursun-kimdir-32.jpg

Alevi Haber - Aysel Bozacı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum