İçerenköy'de baz istasyonu protestosu

İçerenköy'de baz istasyonu protestosu

İçerenköy'de baz istasyonu protestosu  Yaşam alanlarında baz istasyonu istemeyen İçerenköy halkı, dün hastane bahçesinde protesto eylemi yaptı.İçerenköy...

A+A-

İçerenköy'de baz istasyonu protestosu 

Yaşam alanlarında baz istasyonu istemeyen İçerenköy halkı, dün hastane bahçesinde protesto eylemi yaptı.

İçerenköy PTT Hastanesi bahçesinde bulunan baz istasyonu önünde toplanan yaklaşık 200 emekçi, baz istasyonlarının halk sağlığını tehdit ettiğine dikkat çekti. Eyleme açıklamasına Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kadıköy Şube Başkanı Feti Bölükgiray ve İçerenköy Mahalle Muhtarı Ayhan Öztürk de katıldı.

PSAKD Şube Başkanı Bölükgiray eylemde yaptığı açıklamada, yerleşim yerlerine kurulan baz istasyonlarının halk sağlığını tehdit ettiğini belirtti. Sağlığın parayla eşleştirilip hiçe sayıldığını dile getiren Bölükgiray “Geleceğimizi hastalıklı bir toplum olarak ortaya koyanlara karşı bizler sağlıklı yaşanılır bir dünyayı savunmaktayız.” dedi.

Çevrede yaşayan emekçilerde sağlık sorunları baş göstermeye başladığını kaydeden Bölükgiray, “Firmalar baz istasyonlarının zararsız olduğunu iddia etmektedirler. O zaman neden şirket yöneticileri baz istasyonlarını kendi binalarına ve evlerinin çatılarına diktirmiyorlar” dedi.

Bölükgiray, baz istasyonlarına karşı mücadeleyi sonuna kadar devam ettireceklerini vurguladı.

FOTOĞRAFLAR : http://www.pirsultankadikoy.org/

ATILIM - 26 Mayıs 2008

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.