İftar Şovunun Finansörü Alevi İşadamı Kim?

İftar Şovunun Finansörü Alevi İşadamı Kim?

AKP’nin 11 Ocak ‘iftar yemeğini’ kim finanse ediyor? Finansör bir Alevi işadamı mı? AKP’nin Alevi açılımı diye kamuoyuna...

A+A-

İftar Şovunun Finansörü Alevi İşadamı Kim?AKP’nin 11 Ocak ‘iftar yemeğini’ kim finanse ediyor? Finansör bir Alevi işadamı mı?

AKP’nin Alevi açılımı diye kamuoyuna sunduğu projenin en önemli parçası olan ’iftar’la ilgili soru işaretleri giderek artıyor. Alevilerin matem günlerinde şov ağırlıklı olarak, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı ve Ankara Bilkent Otel’de yapılacak ’iftar yemeği’ni kimin finanse ettiği bilinmiyor.

Kulislere yansıyan söylentilere göre toplam 25 bin Euro tutarındaki otel masrafını Alevilere yönelik de yayın yapan bir televizyon kanalını da destekleyen Alevi kökenli bir işadamının finanse ediyormuş!

Bu işadamını merak ediyoruz. Kim bu iş adamı?

200 Alevi kuruluşunun bu ’iftar yemeği’ni desteklediğini belirten ’iftar organizatörleri’ şimdiye kadar bu 200 kuruluşu kağıt üzerinde bile açıklayamadılar. Şimdi bakalım bu ’iftarı’ finanse eden işadamını yada kuruluşu açıklayacaklar mı?

Yapılacak açıklamayı yayınlamaya hazırız...

20 Aralık 2007
www.alevi.com

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.