İki AKP'li tecavüz iddiasıyla tutuklandı

İki AKP'li tecavüz iddiasıyla tutuklandı

İki AKP'li tecavüz iddiasıyla tutuklandıAfyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde, AKP İlçe Başkan Yardımcısı A.O.K. (39) ile İlçe Sekreteri (36) M.D., akli...

A+A-

İki AKP'li tecavüz iddiasıyla tutuklandı

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde, AKP İlçe Başkan Yardımcısı A.O.K. (39) ile İlçe Sekreteri (36) M.D., akli dengesi bozuk bir kadına tecavüz ettikleri suçlamasıyla tutuklandı.

30 Mayıs’ta, M.S.’nin eve gelmemesi üzerine ailesi jandarmaya başvurdu. Yapılan araştırmada, M.S. bir inşaatta bulunurken, her ikisi de boyacı olan A.O.K. ve M.D.’nin, kadına burada tecavüz ettikleri iddia edildi.

Bunun üzerine Bayat AKP İlçe Başkan Yardımcısı olan, evli ve üç çocuk babası A.O.K. ile İlçe Sekreteri evli ve iki çocuk babası M.D. gözaltına alındı. A.O.K. ve M.D. sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Afyonkarahisar Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Eski Bayat AKP İlçe Başkanı Emin Yener, bu iki kişinin halen AKP İlçe Yönetimi’nde olduğunu doğruladı. Yener, “Bu olay iftiradır. O kadın sokaklarda gezen, akli dengesi yerinde olmayan biridir. Bizim arkadaşlarımız bu tıynette değildir. Zaten olsalar partimizde yer almazlardı. İftiraya kurban gittiler” dedi.

İSMAİL AKAR Afyonkarahisar DHA

MİLLİYET - 5 Haziran 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.