İran Konsolosluk çalışanlarıyla sahne alan Müslim Kaya kime hangi Aleviliği anlatıyor?

İran Konsolosluk çalışanlarıyla sahne alan Müslim Kaya kime hangi Aleviliği anlatıyor?

Özellikle AABF'yi ve genel olarak Alevileri Şiacı-Caferi bir kanala sürüklemeye çalışan güçler İran Başkonsolosluğu Ataşesi (resimde görünen kişi) Seyed Ali Moujani'nin maddi ve manevi desteğiyle koordineli bir şekilde mi çalışıyor?

A+A-

Yol TV'de sahne alan ve ''AL GÜLÜM-VER GÜLÜM'' eksenli bir sunum ve programda konuşan Müslim Kaya  ''İç ve dış mihraklar'' eksenli ve bol bol birlik ve beraberlik mesajlarıyla süslü bir savunma yaptı.

Kendisine bir kez daha soruyoruz:

- Kasdettiğiniz misyoner AABF ve AABK yöneticilerinin kim veya kimler olduğunu ismen neden açıklamıyormusunuz?

- TİKA parasıyla beslenen AABF ve AABK yöneticileri kimlerdir?

- Alevi toplumu içinde misyonerlik yapanlar kimlerdir?

- Bahsettiğiniz misyonerler Alevileri kimler adına ve nereye çekmek için ne gibi çalışmalar yapmaktadırlar?

- Bir ''Alevi Dedesi'' olarak sayfanızda sizin gibi düşünmeyenlere küfür ve hakaret edilmesine neden müsade ediyor ve göz yumuyorsunuz?

- Eski bir Komünist olduğunuz biliniyor, inançsızken ne olduda Aleviliğinizi Caferilik temelli bir formatta keşfettiniz?

alevi-kuran-avusturya-3.jpg

- Bielefeld AKM'de İran İslam Cumhuriyeti Konsolosluğu elemanlarıyla etkinliklerde sahne almışsınız, İran İslam Cumhuriyeti Konsolosluğu ile hangi temelde bir ilişkiniz var?

- İran İslam Cumhuriyeti yurtdışı Konsolosluklarında görevli Din ataşalarıyla özel görüşmeleriniz oldu mu?

- Özellikle AABF'yi ve genel olarak Alevileri Şiacı-Caferi bir kanala sürüklemeye çalışan güçler İran Başkonsolosluğu Ataşesi (resimde görünen kişi) Seyed Ali Moujani'nin maddi ve manevi desteğiyle koordineli bir şekilde çalışmalar içerisinde olduğunuz doğru mu?


Alevi toplumunun bilinçaltına Şiilik empoze edilmektedir.

"Alevi-İslamcı'' zihniyet kitlenin duygusallığını ve tarih bilincindeki eksikliğini kullanarak onları kandırıp Iran ve Irakta bulunan İslamcıların ''kutsal mekanlarına'' ziyaret turları organize etmektedirler.

alevi-kuran-avusturya-3.jpg
Bilinen çarpıcı bir gerçeklikte; Konsolosluklarda "ataşe" olarak görev yapanların birçoğunun istihbarat yapılanması elemanı olduğudur!

muslim-kaya-bielefeld.jpgmuslim-kaya.jpg

AABF İnanç Kurulu Başkanı Müslim Kaya ile İran İslam Cumhuriyeti Konsolosluğu ataşesini yanyana gelerek Alevi derneklerinde kime hangi Aleviliği anlatmaktadırlar?
Tarihinde geçmişten günümüze yüz binlerce Yarsan (Ehli-haq) Alevisinin kanı olan; Kızılbaş katili bir devlet olan İran İslam Cumhuriyetinin memurlarından Aleviler ne öğrenebilir?
Bu kirli ilişki nasıl ve kimler tarafından sağlanmıştır?
Müslim Kaya ve etrafını sarmalayan ekibin İran ve Şia sevdasının arkasında neler yatmaktadır?

Bu misyonerliğin başını çekenler: Yüksel Bilgin, Hamza Kurnaz, Müslim Kaya, Derviş Tur, Mustafa Düzgün, Prof. Dr. Ali Yaman, Mozaik şirketi'nin kurucusu Cemalettin Özer ve onun yaveri Bielefeld Alevi Derneği başkanı olan Bahar Coşkun diye sıralayabiliriz.
Bahar Coşkun'un Müslim Kaya ile sıkı bağlarının olduğu da bilinmektedir.

Görüldüğü gibi at iziyle it izi birbirine karışmış durumdadır.
Ortada her iki farklı kanada dahil gibi görünen fakat aynı odağa ve amaca çalışan ortak bir akıl mevcuttur.


Bu durumda AABF/AABK ile Avusturya Alevi Birlikleri Federasyonu kendi hanesini temizledikten sonra ancak Avusturya'daki Şiacılara eleştiri getirme hakkına sahip olabilir, bu hakkı edinmesi için kurumlarının başına getirdiği, Aleviliği savunduğu ekseni gözden geçirip, derneklerinde konuk ettiği ataşe kılıklı ajanları, misyoner Dedeleri ve dernek başkanlarını kurumlarından uzaklaştırmalıdır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
İlgili Haberler