İran rol-modeli Şiacı Leyla A. 'kutsal' görevine devam ediyor

İran rol-modeli Şiacı Leyla A. 'kutsal' görevine devam ediyor

İranda Humeyni ve Rohani posterleri altında rol-model olarak sahne verilen Leyla Akgül demokrat-Devrimci Alevi Kamuoyunun refleks gösterdiği kendisi gibi tüm gerici, şiacı, islamcı misyonerlerin yanında durmaya devam ediyor...

A+A-

Kısa bir süre evvel haberleştirdiğimiz LA Kitap sahibi Leyla Akgül sosyal medyada Şiacı misyonerler tarafından hedef gösterilen www.alevihaber.com, pirha.net ve Can TV açıklamalarından güç alarak bir Can TV emektarının sosyal medya hesap sayfasında isim vermeden Alevi Haber, pirha ve Can TV'yi hedef alır açıklamalarda bulunarak kimlerin yanında konumlandığını bir kez daha gösterdi.

alevi-habere-saldiri.jpg

Antalya Valisinin Abdal Musa dergahında namaz kılmadığını iddia edecek kadar derinlere inmeye cesaret edemese de, Valinin namaz görüntülerinin bilinçli servis edildiğini, servis edenlerin tek bir noktadan idare edildiğini ve namaz resimlerinde secde ve rukü görüntülerinin bulunmamasının ''tuhaflık'' olduğunu belirterek hem Namaz konusunda derin icrasal bilgiye sahip olduğunu hem de ekmeğini kazandığı mesleğinden daha çok bu konularda bilgili ve birikimli olduğunu kanıtladığı gözlemlendi.

Demokratik Alevi kamuoyu tarafından yakınen tanınan ve Alevilik harici her şeyi Alevilik diye sunmayı, Alevileri İslami eksene çekmeye ant içmiş, Avrupa ve Türkiye'de bu yönde derin ilişkiler ve çalışmalarıyla tanınan üstadını savunmaya ilk açıklamalarında cesaret edemese de ilerleyen yorumlarla beraber esas rahatsızlığını dile getirip malum misyoner hocasını korumaya yönelik açıklamalarda bulundu.
leyla-akgul-namaz-uzmani.jpg
Basına yansıyan ve resim ve video çekimiyle kanıtlanmış Valinin Namaz kılma meselesini ipe un sererek reddetmeye yönelik uğraşları, baş misyonerlerini konuya çağırma içgüdüsüyle verdiği çaba takdire şayan olan bu İran-Şia sevdalısı kadının Türkçeyi kullanış biçimi ve yazılarındaki birçok amatörce hatayı görünce böyle birisinin nasıl Kitabevi sahibi olduğu ve nasıl editörlük yaptığı ise başlı başına kocaman bir çelişki olarak soru işaretlerini beraberinde getirdi!

Leyla Akgül'ün utana-sıkıla secde ve rükulu argümanlarla reddetmeye çalıştığı Valinin namaz kılma durumuyla ilgili kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ayhan Aydın '' Sevgili Dostlar; Valinin namaz kıldığını bana bizzat köyün muhtarı söyledi. Bunu doğal kabul edene şaşarım. Düpedüz asimilasyoncu zihniyettir bu. '' diyerek Vali beyi aklama telaşına düşen zihniyete gerekli cevabı verdi.
ayhan-aydin-aciklama.jpg

Bizler Alevi Haber olarak durduğumuz ve duracağımız yeri gayet net biliyor ve kimlerin kimlerle beraber kimlere hizmet ettiğini gözlemliyor ve buna göre konumlanıyoruz.
Onlarca gönüllü muhabirlerimiz ve üstlendiğimiz misyon ve vizyonumuzla Alevi hak mücadelesinin gidişatını yakınen takip etmeye devam edeceğiz.
Özel haber detayda saklıdır. Alevi Haber, sizlerin Haber sitesi.

Alevi Haber

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum