İsmet Özel'den Akıl Almaz Sözler

İsmet Özel'den Akıl Almaz Sözler

İsmet Özel'den Akıl Almaz SözlerEski komünist yeni İslamcı-Türkçü İsmet Özel durdurulamıyor. 'Kürtler Türk,...

A+A-

İsmet Özel'den Akıl Almaz Sözlerİsmet Özel'den Akıl Almaz Sözler

Eski komünist yeni İslamcı-Türkçü İsmet Özel durdurulamıyor. 'Kürtler Türk, Aleviler sünni yapılmazsa Türkiye haritadan silinecektir' dedi...

Daha önce "Müslüman olmayan Türk olamaz" diyen İsmet Özel, ''Kürtler Türk, Aleviler sünni yapılmazsa Türkiye haritadan silinecektir'' dedi.

Habertürk'te Balçiçek Pamir'in sunuduğu Karşıt Görüş programının bu geceki konukları İsmet Özel, Yusuf Halaçoğlu ve Ali Balkız'dı..

KÜRTLER TÜRK ALEVİLER SÜNNİ YAPILMAZSA....

Daha önce yaptığı açıklamalarla Alevileri kızdıran şair İsmet Özel yine çok tartışılacak söylemlerde bulundu.Yusuf Halaçoğlu'nun Türkiye'nin gündemine dair çözümlemelerde bulunduğu sırada şair Özel sert bir çıkışla ''Kürtler asimile edilmezse, Aleviler sünni yapılmazsa Türkiye Cumhuriyeti haritadan silinecektir'' dedi. Bunun üzerine stüdyoda tartışmalar yaşandı.

Haberin Videosu >>>

CANLI YAYINDA YAZIKLAR OLSUN TEPKİSİ

Şaire ilk tepki Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Ali Balkız'dan geldi. Özel'in sözleri üzerine Balkız YAZIKLAR OLSUN dedi. Geçtiğimiz günlerde yine Balçiçek Pamir'in Söz Sende programına katılan İsmet Özel, tartışma yaratacak sözler söylemişti. Aleviler için Haçlı kalıntısı diyen Özel'e Aleviler dava açmıştı..

Kaynak: Ensonhaber - 31 Aralık 2009

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.