Isparta'da tişört tartışması bitmiyor

Isparta'da tişört tartışması bitmiyor

Isparta'da tişört tartışması bitmiyor Öğretmen Halil İbrahim Özçimen'i aylık kesme (40 YTL) cezasına çarptıran...

A+A-

Isparta'da tişört tartışması bitmiyorIsparta'da tişört tartışması bitmiyor
 
Öğretmen Halil İbrahim Özçimen'i aylık kesme (40 YTL) cezasına çarptıran Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenin izinsiz il dışına çıktığı ve İzmir'den getirdiği 12 tişörtün parasını okul aile birliğinden almaya çalıştığı için cezalandırıldığını açıkladı.

IYAŞ Selçuklu İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Özçimen, İzmir'deki cumhuriyet mitingine katılmış ve 19 Mayıs törenlerinde öğrencilerine ön yüzünde Atatürk portresi, arka yüzünde de 'Cumhuriyete Sahip Çık' yazılı tişört giydirmişti.

Sendika: Kuyruklu yalan

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün açıklaması üzerine öğretmen Özçimen'in bağlı bulunduğu sendika olan Eğitim-Sen'den açıklama gecikmedi. Eğitim-Sen Isparta Şube Başkanı Zühtü Altıntaş, "Bu kuyruklu bir yalandır. Öğretmenimiz bu tişörtleri parayla almadı. Yürüyüşteki Eğitim- Sen üyeleri hediye etti. Bu tam çamur atmadır. Madem öğretmenimiz böyle bir girişimde bulundu, o zaman ne diye 19 Mayıs'ta soruşturma açılmadı. Bu konuda, sendikamız İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz hakkında dava açacak. Hesap verecekler" dedi.

MEHMET ÇINAR Isparta DHA
MİLLİYET - 30 Kasım 2007

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.