İşte Ülkücü provokatörler

İşte Ülkücü provokatörler

İşte Ülkücü provokatörler Türkiye alnında kılıç dövmesi olan ve üniversite öğrencilerine kurşun sıkan...

A+A-

İşte Ülkücü provokatörlerİşte Ülkücü provokatörler
 
Türkiye alnında kılıç dövmesi olan ve üniversite öğrencilerine kurşun sıkan provokatör Ömer Ulusoy''u konuşuyor.

Antalya'da dün saat 16.30 sıralarında, karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan bıçaklı taşlı ve sopalı kavganın yeni ayrıntıları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

PROVOKATÖR TÜRKEŞ'İ ANMA TÖRENLERİNE KATILMIŞ. İŞTE FOTOĞRAFLARI

Akdeniz Üniversitesi`nde iki grup arasında meydana gelen kavganın ardından MHP Antalya İl Başkanlığı`na giden Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, burada, olaylara karışan bazı kişilerle ilgili İl Başkanı Mustafa Akar`ın bilgisine başvurdu. İl başkanlığındaki gençlerden de bilgi alan ekipler, AÜ bahçesinde etrafa ateş açtığı görüntülenen Ömer Ulusoy adlı kişinin partiyle ilişkisi olup olmadığını araştırdı.   

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Akar, Ömer isimli kişinin partiye üye olmadığını, sadece sempatisi olduğu için partiye gidip geldiğini belirterek, ¨Görüntülerde etrafa ateş açan kişinin partiye girip çıktığı doğru. Fakat kendisinin yönetimimizle alakası yoktur. Partimize binlerce kişi giriyor, hepsini tanımamız imkansız. Sadece kimsesi olmayan bir kişi olduğunu biliyorum¨ diye konuştu.

AÜ`de yaşanan olaylardan 4 gün önce Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan`a önlem alınması için bilgi verdiklerini vurgulayan Akar, ¨Üniversite ile ilgisi bulunmayan yabancı kişeler bile üniversite içinde rahatça dolaşabiliyor. Sonra da öğrenci olmayan bir kişi yurtta kalan bir öğrenciyi bıçaklıyor. Burada sadece öğrencilerin değil, üniversite yönetiminin de büyük hatası var. Ayrıca 4 gündür önlem alınması için yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Ama hiçbir yönetici bizi ciddiye almadı¨ dedi. 

İşte Ülkücü provokatörlerÜLKÜ OCAKLARI ŞÖLENİNDE ÖN SAFLARDA YERALMIŞ

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Akar'ın bizimle bir ilgisi yok dediği Ömer Ulusoy`nun Antalya Ülkü Ocakları 3`ncü Gençlik Şöleni`nde en önde yer aldığı ortaya çıktı.

Zanlının ülkü ocakları şöleninde yöneticilerle en önde yer aldığı görülüyor. Zanlının bu görüntüleri, gençlik şöleninde çekilen ve youtube`a gönderilen görüntülerde yer alıyor.  

ADİ SUÇLARDAN KAYDI VAR

Akdeniz Üniversitesi Kampusu'ndaki olaylar sırasında silah kullanan iki kişiden kimliği tespit edilen Ömer Ulusoy hakkında daha önceden, ‘darp, tehdit, Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet ve uyuşturucu madde bulundurmak’ suçlarından hakkında işlem yapıldığı belirlendi.

Diğer yandan, olayların ardından gözaltına alınan 40 kişiden 25'inin yurtta kalan öğrenci olduğu, 4'ünün öğrenci olmadığı, 2'sinin de 18 yaşından küçük olduğu ifade edildi. 18 yaşından küçük olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan gençlerden birinin lise öğrencisi olduğu, diğerinin ise üniversiteye hazırlık için dershaneye gittiği belirlendi. Gözaltındaki kişilerin sorgulamalarının sürdüğü, 18 yaşından küçük olan iki kişinin Çocuk Şubesi ekiplerine teslim edildiği bildirildi

NTV'de YAYINLANAN HABER VİDEOSU
 
DHA - HÜRRİYET - 7 Nisan 2008

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.