İzzettin Doğan tayfasının eseri yeni yetmelerden inciler

İzzettin Doğan tayfasının eseri yeni yetmelerden inciler

Sivas katliamı yaşandığında 10 yaşından olan bu gencin istemeyerekte(?) olsa katliamı meşru bir zemine taşıma uğraşının altında ne yatıyor?

A+A-

Alevileri İslam içinde Asimile etmek için yeminli kınalı kekliklerinin elebaşı olan, Cem Vakfı ve Gençlik Kolu Başkanı Cemal Aşkın Topal Sivas Katliamı’nı anarken Aziz Nesin'i sorumlu tutar bir ifade kullandı.
 

İlahiyatçı gençleri dede olarak yetiştirip Alevi inancını asimile etmeyi yemin etmiş; Cem vakfı ve ondan doğma, Ocakzadeler meclisi, Ali Yolu, Avusturya İslam teşkilatı ve benzerleri asimilasyon yapılanmaları devlet güdümünde Yolumuzu asimile etmek için her fırsatı değerlendiriyor.

 Onursal Başkanı İzzettin Doğan olan Cem Vakfı’nın Gençlik Kolu Başkanı Cemal Aşkın Topal Sivas Katliamı’na ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Topal katliamı kınarken asıl hedefin Aziz Nesin olduğunu ve 33 insanın bu nedenle katledildiğini ima etti. Açıklamada katliamın sebebi olarak Nesin ve ‘ateistler' gösterildi.

Yeni Yaşam gazetesinden Tolga Balcı'nın haberine göre Cem Vakfı Gençlik Kolu Başkanı, İnstagram hesabından şu skandal ifadelerde bulundu;

“Sebebiyet veren Ateist kişilerin suçu her neyse bir ibadethaneden çıkıp provakasyona gelerek insan yakanların suçuda aynıdır. Yitirilmiş her canın ahı katilleri besleyen ve cezasını vermeyen siyasilerinde üzerine olsun”

Topal yaptığı açıklama altında gelen tepki yorumlarından birine ise dediklerinin arkasında olduğunu ifade etti.

Topal’a göre Aziz Nesin’in katliam öncesi yaptığı açıklamalar yaşananlara sebebiyet verdi. Topal olay dediği katliamı lanetlediğini ancak hedefin Aziz Nesin olduğunu söyledi.

Topal’ın ifadeleri şöyle:

Aziz Nesin olayların öncesinde ve akabinde yapmış olduğu tahrik edici açıklamalarla doğrudan hedef haline gelmiş veya getirilmiştir. Ve buradaki insanlarında kendisiyle birlikte hedef haline gelmesine sebebiyet vermiştir. Olayı yapanları hiçbir şekilde savunmuyorum ve aksine lanetliyorum ancak birinci hedefleri Aziz Nesin iken 33 canımızın şehit olmasına sebebiyet verildi.


......

Bu genç en fazla 30 yaşında ve Sivas katliamı yaşandığında 10 yaşından küçük olduğunu düşünüyoruz..

Bu genç bu düşünceye nasıl sahip olmuş olabilir?

Cevap: Bir Vakıfın MİSYONU asimilasyonsa bir gün gelecek nesillerini kendi toplumuna kendi gerçeklerine kendi inancına böyle yabancı böyle uzak yetiştirir!

Ve bir gün YAKARAK, KATLEDEREK yapamadıklarını o toplumun geleceğini dönüştürerek yapmaya çalışırlar ve bir noktaya kadar da başarılı olurlar!!!

BHiçbir şartını yerine getirmedikleri halde İSLAM VE İSLAMIN SİMGELERİNİ KUTSAYAN HERKES İÇİN BU SONUÇ KAÇINILMAZDIR!!
Gençlerimiz geleceğimizdir.
Onları İslami güzellemelerle farklı kanallara itelemeyin.

Asimilasyonun geldiği noktada GENÇLERİMİZİN MADIMAK OTELİNİ YAKAN RADİKAL DİNCİLERE, MARAŞTA ANNE KARNINDA Kİ ÇOÇUKLARI KATLEDEN ÜLKÜCÜLERE DÖNÜŞÜŞÜYOR, LÜTFEN UYANIN!

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum