Kamer Genç, Aliağa Alevi Derneğini ziyaret etti

Kamer Genç, Aliağa Alevi Derneğini ziyaret etti

Tunceli bağımsız Milletvekili Kamer Genç Aliağa’da bazı temaslarda bulundu. Kamer Genç Aliağa’da katıldığı bir radyo programının ardından Alevi...

A+A-

Tunceli bağımsız Milletvekili Kamer Genç Aliağa’da bazı temaslarda bulundu. Kamer Genç Aliağa’da katıldığı bir radyo programının ardından Alevi Kültür Derneği Aliağa şubesini ziyaret etti.

Tunceli bağımsız Milletvekili Kamer Genç Aliağa’da bazı temaslarda bulundu.

Kamer Genç Aliağa’da katıldığı bir radyo programının ardından Alevi Kültür Derneği Aliağa şubesini ziyaret etti. Ziyarette yaptığı konuşmasında CHP Belediye Başkan Adayı Ömer Turgut Oğuz’u desteklediğini belirten Kamer Genç, seçimleri tekrar AKP’nin alması durumunda Türkiye’yi büyük bir felaketin beklediğini belirtti.

Genç; “Ben bağımsız milletvekiliyim, bağımsız milletvekilinin yerel seçimlerde partisi de yok, adayı da yok gidip evinde oturması lazım ama ben, uzun zamandır politikanın içinde olduğum için, Türkiye Cumhuriyeti rejimini dönüştürmeye çalışan ve bu dönüşüm içinde de devleti talan eden ekonomik yönden yok etmeye çalışan. İnsanları ekonomik yönden yok ederek onları insanlık sıfatından çıkarıp bir köle rejimi haline getirmeye çalışan alçak bir zihniyet tarafından devletin yöneltildiğini görünce dayanamayıp bunlara inat her gün bir yere gidip pislikleri halka anlatıyorum” dedi. Her yerde Alevi ayırımı yapıldığını vurgulayan Genç, kişilerin Alevi olmalarından kaynaklı getirilmesi gereken bir makama getirilmediğini belirtti. Genç; “Ben Alevilik sunilik peşinde değilim. Bakın Milli Eğitim’de bir Alevi inançlı müdür bırakılmadı. Alevi inançlı müdürlerin hepsi alındı. Biz diyoruz ki bir yere adam alırken o adamın dinine inancına bakmayın, o adam vatanını seviyorsa, işini yapıyorsa hak ediyorsa onu oraya getirin. Yine bakın Hakimlik imtihanlarında, kaymakamlık imtihanlarında, ilk beş on sırada Aleviler var Tuncelililer var fakat bir tanesini kazandırtmıyorlar, böyle ahlaksızlık olmaz” dedi.

29 Mart seçimlerinde oyların bilinçli kullanması gerektiğini belirten Kamen Genç, Turgut Oğuz ve Aziz Kocaoğlu’nun çok kaliteli birer siyasetçi ve insan olduklarını belirtti. Milletvekili Kamer Genç, yaptığı konuşmanın ardından Alevi Kültür Derneği Aliağa Şubesini gezerek Aliağa’dan ayrıldı.

Serkan ÖZÇEKİÇ - Aliagaekspres.com.tr - 22 Mart 2009

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.