Karakoçan Kaymakamı : O sözleri söylemedim !

Karakoçan Kaymakamı : O sözleri söylemedim !

'O sözleri söylemedim!'Karakoçan Kaymakamı kanaldhaber'e konuştu...AKP'nin Kızılcahamam kampında yaşandığı öne...

A+A-

Karakoçan Kaymakamı : O sözleri söylemedim !'O sözleri söylemedim!'

Karakoçan Kaymakamı kanaldhaber'e konuştu...

AKP'nin Kızılcahamam kampında yaşandığı öne sürülen 'Kaymakam Skandalı'nın kahramanı Karakoçan Kaymakamı Erdinç Yılmaz kanaldhaber.com.tr'ye konuştu.

MEZHEPSEL AYRIMLAR YAPMAM

Yatılı Bölge okullarında kalan çocukların sorunları için  Elazığ milletvekili Feyzi İşbaşaran ile görüştüklerini ifade eden Karakoçan Kaymakamı Erdinç Yılmaz  bu görüşmenin basına yansıdığı gibi olmadığını belirtti. Kaymakam Yılmaz, kendisinin mezhepsel ayrımlar yapan bir insan olmadığı gibi YİBO yurtlarında kalan öğrencilerin de sayısını bilmediğini ifade etti.

Karakoçan Kaymakamı, AKP Elazığ milletvekili İşbaşaran'a “Milletvekilim, 28 öğrencinin 12’si Alevi. Bunların devlete bakışını zaten biliyorsunuz” gibi bir sözü asla kullanmadığını sözlerine ekledi.

Kendisine; " O zaman Kızılcahamam'da İçişleri Bakanı ile İşbaşaran arasındaki neyin tartışmasıydı?" sorusunu yönelttiğimiz Kaymakam Yılmaz, siyasetçilerin neyi niçin yaptığını kendisinin bilemeyeceğini söyledi.

İDDİA NEYDİ?

İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran arasında tartışmaya neden olay 3 ay önce Elazığ Karakoçan İlçesi’nde yaşandı.

YİBO yurtlarında kalan 28 kız öğrenci 4 km mesafedeki okullarından dönüşte taciz edildi. AKP’li İşbaşaran, Karakoçan Kaymakamı Erdinç Yılmaz’ı arayarak, öğrencilerin sorununu çözmesini istedi. Kaymakam, Yılmaz’ın, “Milletvekilim, 28 öğrencinin 12’si Alevi. Bunların devlete bakışını zaten biliyorsunuz” dediği iddia edildi.

Haber: Fatma Meral Mavioğlu
kanaldhaber.com.tr - 3 Haziran 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.