Kaset sırası AKP'de mi?

Kaset sırası AKP'de mi?

Kaset sırası AKP'de mi?Barış ve Demokrasi Parti (BDP) tarafından desteklenen bağımsız Diyarbakır milletvekili adayları ve seçim bölgeleri...

A+A-

 Kaset sırası AKP'de mi?

Barış ve Demokrasi Parti (BDP) tarafından desteklenen bağımsız Diyarbakır milletvekili adayları ve seçim bölgeleri düzenlenen törenle tanıtıldı. 

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen törende, adayların tanıtılmasının ardından gazetecilerin soruları yanıtlandı.

Altan Tan ise gazetecilerin, son günlerde yaşanan kaset olayıyla ilgili sorusunu yanıtladı.

''Sayın Başbakan dikkat etsin bu kasetlere, kendi adamlarının, hatta eski birkaç bakanının kasetleri piyasaya düşerse 66 dizilik Hürrem Sultan dizisi çıkacak ortaya'' diyen Tan, şöyle devam etti:

 

''Gerekli yerlere talimat versin, aman bu kasetlere sahip olsun. İnsanların yaptıkları yanlışlıklar, tabii ki basit görülemez. Yani bu kasetler de sadece özel hayata müdahale olarak değerlendirilemez. Siyasetçilerin, topluma önderlik eden öne çıkmış insanların, üzerlerinde vebalı olan insanların hareketlerine dikkat etmeleri lazım ama burada tartıştığımız şu: Bunları kimler kasede alıyor, nasıl oluyor? Bir insanın eşi, kardeşi, kendi yakını, mahremi onun üzerinde hukuku olan insan, eğer bu kasetleri alıp da bir şekilde dışarı veriyorlarsa bu ayrı bir mevzu. Hukuken de ayrı bir mevzu ama birileri, çeteler, gruplar, örgütler, emniyet teşkilatı, insanların yatak odalarına kadar giriyorsa, hangi hakla giriyor, tartışılan da bu.''

(akşam)

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.