Kaymakam YILMAZ Mezhep Ayrımcılığı İddialarını Reddetti

Kaymakam YILMAZ Mezhep Ayrımcılığı İddialarını Reddetti

Kaymakam YILMAZ Mezhep Ayrımcılığı İddialarını Reddetti(ALEVİ HABER AJANSI ÖZEL) Karakoçan Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Kaymakamlığın...

A+A-

Kaymakam YILMAZ Mezhep Ayrımcılığı İddialarını ReddettiKaymakam YILMAZ Mezhep Ayrımcılığı İddialarını Reddetti

(ALEVİ HABER AJANSI ÖZEL) Karakoçan Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Kaymakamlığın resmi internet sitesinde yayınlanan "BİLGİ NOTU" başlıklı açıklama ile iddiaların gerçek dışı olduğunu söyleyerek, mezhep ayrımcılığı yaptığına dair suçlamları reddetti. İşte o açıklama:

Hürriyet Gazetesi yazarı Şükrü KÜÇÜKŞAHİN’in 02.06.2008 tarihli yazısında; belirtildiği gibi aramızda bir konuşma asla olmamıştır. Devlet anlayışımda böyle bir yaklaşımın yeri olmamıştır ve olmayacaktır. Tüm vatandaşlar benim için eşittir. Şu anda da öğrencilerimizin hangisi hangi mezhebe aittir bilmiyorum. Böyle bir şey aklıma asla gelmez ki bileyim. "Sayın Milletvekilim, 28 öğrencinin 12’si Alevi. Bunların devlete bakışını zaten biliyorsunuz" gibi bir söz asla söylemediğim gibi söz konusu öğrencilerin sorunları ile bizzat yakından ilgilendim ve bu öğrencilerimizin okullarına gidebilmeleri için servis tahsis ettim.

Erdinç YILMAZ
Karakoçan Kaymakamı

ALEVİ HABER AJANSI ÖZEL - 3 Haziran 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.