Kaymakamdan camide randevu

Kaymakamdan camide randevu

Kaymakamdan camide randevuKaramürsel Kaymakamı Mangaloğlu, bayramlaşma randevusunu camiye verdi. Karamürsel Kaymakamı Ramazan Mangaloğlu, ilçe...

A+A-

Kaymakamdan camide randevuKaymakamdan camide randevu

Karamürsel Kaymakamı Mangaloğlu, bayramlaşma randevusunu camiye verdi.

 Karamürsel Kaymakamı Ramazan Mangaloğlu, ilçe protokolü ve kamu personeli ile bayramlaşma randevusunu camiye verdi.

Karamürsel Kaymakamı Ramazan Mangaloğlu, Kurban Bayramı’nda bayramlaşmak için ilçesindeki kamu kurumları ile siyasi parti ilçe teşkilatları ve sivil toplum örgütlerine resmi yazı gönderdi. 11 Aralık 2007 tarih ve B054VLK4414001/870/406 sayılı yazı ile ilçedeki protokolü ve kamu görevlilerini bayramlaşmak için Merkez Camii’nde olmalarını istedi.

Kaymakam Mangaloğlu, resmi yazısında, “Mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle tüm kamu personeli ve Karamürsel halkının Kurban Bayramını kutlar saygılar sunarım. Karamürsel halkı ve Kamu görevlileri ile Bayramlaşma 20 Aralık 2007 Perşembe günü Bayram Namazından sonra İlçemiz Merkez Camii’nde olacaktır” dedi.

Bundan önceki yıllarda hükümet konağında ya da polisevinde gerçekleştirilen resmi bayramlaşma töreninin camide yapılacak olması ilçede şaşkınlığa yol açtı. Karamürsel halkı ve kamu gödevlileriyle, bayram namazı sonrasında Merkez Camii’de bayramlaşacağını açıklayan Kaymakam Mangaloğlu’nun bu tavrı tartışma yarattı.

ANKA - 13 Aralık 2007

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.