Kebapçı Nereye Taşınacak?

Kebapçı Nereye Taşınacak?

Kebapçı Nereye Taşınacak?"ŞUBE AÇACAĞIMIZ DOĞRU DEĞİL"  Geçtiğimiz günlerde bazı ulusal haber ajanslarının geçtiği...

A+A-

Kebapçı Nereye Taşınacak?Kebapçı Nereye Taşınacak?

"ŞUBE AÇACAĞIMIZ DOĞRU DEĞİL" 

Geçtiğimiz günlerde bazı ulusal haber ajanslarının geçtiği ve ulusal ve yerel birçok medya kuruluşunun da yer verdiği, Madımak Oteli altında bulunan kebapçı dükkânının, mevcut yerinin 2o metre aşağısında bir yere taşınacağı haberinin eksik ve kısmen yanlış olduğu anlaşıldı. Peki, gerçek ne? SRT Haber, konunun birinci dereceden muhatabı olan, kebapçı dükkânının işletmecisine sordu. 

Madımak Oteli altında bulunan ve zaman zaman ulusal medya kuruluşlarında da tartışma konusu olan kebapçı dükkânı taşınacak mı?

Geçtiğimiz günlerde bazı haber ajanslarının geçtiği, ulusal ve yerel birçok medya kuruluşunun da yer verdiği “Madımak Oteli altında bulunan kebapçı dükkânının, mevcut yerinin 20 metre kadar aşağısında bir yerle anlaştığı ve ikinci şubesini de açacağı” haberinin doğru olmadığını ifade eden kebapçının işletmecisi Sebati Manav, SRT Haber’e özel açıklamalarda bulunu.

Kendilerinin, Sivas Belediyesi ile anlaşarak, 27 Haziran Öğretmen Parkı içerisinde bulan bir yere taşınacaklarını belirten Sebati Manav, “Bizim başka bir yerle anlaşma veya ikinci bir şube açmak gibi bir çalışmamız yok” dedi.

1 Ocak 2009’dan itibaren, Sivas Belediyesi ile anlaştıkları yerin, resmi olarak işletmecisi olduklarını belirten Sebati Manav, “Taşınacağımız yer ile ilgili olarak tadilat ve taşınma işlerinin Kültür Bakanlığı’nca halledilmesini bekliyoruz. Fakat basında çıkan ve gerçeği yansıtmayan bu haberler bizi sıkıntıya soktu” şeklinde konuştu.

SRT - 6 Ocak 2009

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.