Keçiören'de AKP'li AKP'liyi suçladı

Keçiören'de AKP'li AKP'liyi suçladı

Keçiören'de AKP'li AKP'liyi suçladıKeçiören’de oturan Başbakan Erdoğan, zabıta saldırısından 15 gün...

A+A-

Keçiören'de AKP'li AKP'liyi suçladıKeçiören'de AKP'li AKP'liyi suçladı

Keçiören’de oturan Başbakan Erdoğan, zabıta saldırısından 15 gün sonra Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok (Erdoğan’ın tam karşısında) ile cuma namazında bir araya geldi.

Zabıta dayağıyla gündeme gelen Keçiören’in AKP’li belediye başkanı Altınok, skandalın arkasında rakibi Gökçek’in olduğunu ima etti

ANKARA - İçki satan Alevi bakkalın zabıtalar tarafından feci şekilde dövülmesinin ardından Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün cuma namazında bir araya geldi.

Günlerdir tartışılan saldırının yaşandığı Keçiören’de oturan Başbakan Erdoğan, dün cuma namazını evinin yakınlarındaki Aksa Camii’nde kıldı. Erdoğan’ı kapıda bekleyen, namazın ardından da uğurlayan Turgut Altınok, “Erdoğan’la görüşmede zabıtalarla ilgili olay gündeme geldi mi?” yönündeki soruya, “Doğru bilgilendirilmesi gereken yerleri bilgilendirdik” yanıtını verdi.  Altınok, “Erdoğan’ın uyarısı oldu mu?” sorusuna “Bazı şeyler söylenir, bazı şeyler söylenmez. Ama verilmesi gereken bilgileri verdim” karşılığını verdi. 

Altınok, yerel seçimlerinde Melih Gökçek’in karşısına rakip olarak çıkmaya hazırlanıyor. Altınok olayların zamanlamasının siyasi hayatını etkileyip etkilemeyeceği yönündeki soruya “Benim siyasi hayatımla ilgili hiçbir endişem yok. Ama seçimlere altı ay kala böyle bir kampanyanın başlatılması çok anlamlıdır. Ve Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığımı adaylığımı bütün kamuoyu biliyor. Bu sürece yaklaşırken bu yayınlar çok önemli” diye yanıtladı. İki zabıtanın açığa alındığını, savcılık tarafından soruşturma yapıldığını söyleyen Altınok, gazetecilere “Başka ne yapabilirim siz söyleyin” diye sordu, huzurlu Keçiören’de hizmetleri lekelemeye kimsenin hakkı olmadığını savundu.

(Radikal) - 30 Ağustos 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.