Kemer Alevi Kültür Derneği kuruldu

Kemer Alevi Kültür Derneği kuruldu

Kemer Alevi Kültür Derneği kuruldu   Kemer'de yaşayan Alevliler bir çatı altında toplanarak Kemer Alevi Kültür Derneği'ni...

A+A-

Kemer Alevi Kültür Derneği kuruldu  Kemer Alevi Kültür Derneği kuruldu 
 
Kemer'de yaşayan Alevliler bir çatı altında toplanarak Kemer Alevi Kültür Derneği'ni kurdu. Alevi Kültür Dernekleri bünyesinde faaliyet gösterecek derneğin Kemer Merkez Mahallesinde bulunan Lukulus otelde yapılan toplantısına Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şube Başkanı Ergün Kurt ve çok sayıda Alevi vatandaş katıldı

Kemer'de yaşayan Aleviler önceki gün, Kemer Merkez Mahallesinde bulunan Lukulus otelde bir araya gelerek, birbirleriyle kaynaşma, yardımlaşma ve kültür faaliyetlerinde bulunmasını sağlamak üzere bir süredir kuruluş çalışmalarını sürdüren Kemer Alevi Kültür Derneği'ni kurdu.

Alevi Kültür Dernekleri bünyesinde faaliyet gösterecek olan derneğin ilk toplantısına Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şube Başkanı Ergün Kurt ve çok sayıda Alevi vatandaş katıldı.

Kemer Alevi Kültür Derneği geçici yönetim kurulu üyeleri Ahmet Eğer (Başkan), Hıdır Kaya, Kasım Arıs, Bayram Budalan, Veysel Kılavuz, Muzaffer Deniz Ve Bektaş Kamışoğlu'ndan oluştu.

KAYNAK : kemergozcu.com / Muammer YENİGÜN  31.12.2008

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.