Kılıçdaroğlu AABF'yi ziyaret etti

Kılıçdaroğlu AABF'yi ziyaret etti

Kılıçdaroğlu AABF'yi ziyaret etti CHP Grup Başkanvekilli Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart ve Almanya Türk Toplumu...

A+A-

Kılıçdaroğlu AABF'yi Ziyaret etti Kılıçdaroğlu AABF'yi ziyaret etti

CHP Grup Başkanvekilli Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart ve Almanya Türk Toplumu Kuzey Ren Vestfalya 2. Başkanı Erdal Ekin ile birlikte Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu’nu (AABF) ziyaret etti.
 
AABF Proje yöneticileri Cafer Cebe, yazar Ali Duran Gülçicek ve YOL Tv İcra Kurulu Başkanı Tevfik Aslan’ın da hazır bulunduğu görüşmede, AABF Genel Başkanı Turgut Öker, Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri AABF’de ağırlamaktan mutlu olduklarını belirtti. AABF’nin kuruluşu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AABF Başkanı Öker, "Almanya’da sorunumuz yok. Alevilik dersleri veriliyor. Ancak halen gıdamızı aldığımız Türkiye’de inkar politikaları sürüyor" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu da sorunların çözümünün diyalogdan geçtiğini söyledi.

Daha sonra AABF Başkanı Turgut Öker, CHP Grup Başkanı Vekili Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Atilla Kart’a Guiness’e giren “Bin Yıllın Türküsü“ etkinliğinin Kitap ve Kasedini armağan etti.

Milliyet AVRUPA - Recai AKSU - 3 Kasım 2009

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.