Kılıçdaroğlu Alevi mitinginde yok!

Kılıçdaroğlu Alevi mitinginde yok!

Kılıçdaroğlu Alevi mitinginde yok!CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun pazar günü İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda...

A+A-

Kılıçdaroğlu Alevi mitinginde yok!Kılıçdaroğlu Alevi mitinginde yok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun pazar günü İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek Alevi mitingine katılamayacak. Kılıçdaroğlu, İzmir örgütüne mitinge yoğun katılın talimatı verirken, parti bayrağı ve logosunun kullanılmamasını istedi.

Alevi derneklerinin yöneticileri, pazar günü saat 13.30’da İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek Alevi mitingine aynı gün İzmir’de olacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da davet etti. Başbakan’ın resmi programına almadığı mitinge, CHP liderinin de katılmayacağı öğrenildi. CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, sabah saatlerinde Almanya’da olacak Kılıçdaroğlu’nun pazar günü saat 12.00’de İstanbul’a ineceğini, oradan helikopter ya da özel uçakla İzmir’e geleceğini, Aliağa- Menderes Banliyösü’nü, Başbakan Erdoğan ile birlikte açtıktan sonra saat 18.00’de Gaziemir Sent Garajı’nı hizmete açacağını saat 20.45’te de uçakla döneceğini açıkladı.

Bayır, CHP liderinin katılamayacağı Alevi mitingine partililerin yoğun katılması talimatını verdiğini, ancak parti bayrağı ve logosunun kesinlikle kullanılmamasını istediğini söyledi.

Vatan - 4 Mart 2011

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.