Kızılırmak Federasyonu Yeni Genel Başkanını Seçti

Kızılırmak Federasyonu Yeni Genel Başkanını Seçti

Kızılırmak Federasyonu Yeni Genel Başkanını SeçtiABF Örgütlenme Sekreteri Mustafa Özarslan Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonu...

A+A-

Kızılırmak Federasyonu Yeni Genel Başkanını SeçtiKızılırmak Federasyonu Yeni Genel Başkanını Seçti

ABF Örgütlenme Sekreteri Mustafa Özarslan Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonu Genel Başkanı seçildi.

Ankara’da yaşayan Şarkışla (Emlek) ve Yozgat’lıların kurduğu Köy Derneklerinin bir araya gelerek oluşturdukları Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonu 2.Olağan genel Kurulu yapıldı. PSAKD Genel Başkanı ve ABF MYK Üyesi Fevzi Gümüş’de Genel kurula katılarak bir konuşma yaptı.

Gümüş yaptığı konuşmada "Örgütlenmenin önemini yaşadığımız olumsuz deneyimler bize öğretmiştir. Bir daha Sivas’lar yaşamak istemiyorsak örgütlüğümüze sahip çıkmalıyız. Örgütlerimizi yaşatmamız kadar  Onları tepki örgütü olmaktan çıkarıp talep örgütü yapmamız da önemlidir. Bu bakımdan ABF tarafından düzenlenen 9 Kasım Büyük Alevi Mitingi çok önemlidir. Zorunlu din derslerine hayır diyorsak, Madımak müze olsun istiyorsak AKP gericiliğine karşı tek yürek olacaksak 9 Kasım’da buluşalım’’ dedi.

Genel Kurul’da ABF Örgütlenme Sekreteri Mustafa Özarslan’ın hazırladığı liste oybirliği ile kabul edildi. Böylece ABF Örgütlenme Sekreteri Mustafa Özarslan bu görevinin yanı sıra  Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonu Genel Başkanlığı görevini de yürütecek.

Güneş Arslan / Alevionline / Ankara - 27 Ekim 2008

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.