Kocaoğlu'na, Pir Sultan desteği

Kocaoğlu'na, Pir Sultan desteği

Kocaoğlu'na, Pir Sultan desteğiPir Sultan Derneği yönetimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti. Dernek...

A+A-

Kocaoğlu'na, Pir Sultan desteğiKocaoğlu'na, Pir Sultan desteği

Pir Sultan Derneği yönetimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.

Dernek Genel Başkanı Fevzi Gümüş; kültürlerini, geleneklerini yaşatmak konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden büyük destek gördüklerini ve İzmir'in bu anlamda örnek olduğunu söyleyerek, özellikle mahallelerde yürütülen çalışmaların kendilerini motive ettiğini vurguladı. Kocaoğlu ise, İzmir'in gelişmiş bölgesinde ne varsa kırsala da bu hizmeti götürmek için düğün, spor, kültürel ve sosyal aktivitelerde kullanılacak çok amaçlı salonlar yapmayı sürdüreceklerini söyledi.

YENİ ASIR - 20 Ağustos 2008 Çarşamba

Kocaoğluna teşekkür etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Pir Sultan Derneği yöneticileriyle buluştu. Pir Sultan Derneği Genel Başkanı Fevzi Gümüş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun çalışmalarını yakından izlediklerini belirterek başarılı çalışmalarından ötürü kutladı.

İzmir’e yeni güzellikler katmanın çok çalışmayı gerektirdiğini ve Başkan Aziz Kocaoğlu’nun yoğun çalışma temposu ile bunu başardığını söyledi. Göreve geldikleri günden bu yana belirli bir strateji ile çalıştıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise öncelikle hizmet alamamış megapolde çalışmaları tamamladıktan sonra eski metropol alan içinde 85 mahallenin acil ihtiyaçlarını toptan çözüm ekipleri ile çözmeye çalıştıklarını vurguladı. Doğalgaz çalışmaları nedeniyle özellikle merkezde çalışmaları yoğunlaştıramadıkları vurgulayan Kocaoğlu, doğalgaz yatırımları tamamlandığında, kent merkezinde eksik kalan çalışmaları bitireceklerini söyledi.

HÜRRİYET EGE - 19 Ağustos 2008

İLGİLİ HABERLER:

PSAKD'nden Aziz Kocaoğlu'na Teşekkür Ziyareti

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.