Köksal Toptan Çok İncinmiş!

Köksal Toptan Çok İncinmiş!

Köksal Toptan Çok İncinmiş!Alevi önderlere: İncindim  TBMM Başkanı Köksal Toptan, geçen cuma kabul ettiği Alevi-Bektaşi...

A+A-

Köksal Toptan Çok İncinmiş!Köksal Toptan Çok İncinmiş!

Alevi önderlere: İncindim
 
TBMM Başkanı Köksal Toptan, geçen cuma kabul ettiği Alevi-Bektaşi dernekleri yöneticilerinin, AKP İstanbul Milletvekili Reha Çamuroğlu’nun da görüşmeye katılmasını protesto etmeleri üzerine sitemlerini ilettiğini, "Beni incittiniz" dediğini söyledi.

Toptan, şunları anlattı: "Randevu istediler; verdim. Çamuroğlu da başka nedenle aramıştı. ’Arkadaşlar gelecek, sen de gelmek ister misin?’ diye sordum. ’Memnuniyetle’ dedi. İyi olacağını düşünmüştüm, iyi niyetle düşünülmüş bir şey; ama nereden bileyim, aralarında kanlı bıçaklı olduklarını. Gelen arkadaşların da nezaket göstereceğini düşünmüştüm. Öyle değilmiş. Randevuya birkaç saat kala telefon ettiler; ’Çamuroğlu varsa gelmeyiz’ dediler.

Çamuroğlu’nun talebi olmadığını söyleyerek, kendisini nasıl davet ettiğimizi anlattık. ’Gelmezseniz sizin bileceğiniz iş’ dedik. Ses çıkmayınca, gelmiyorlar, dedik. Aralarında konuşmuşlar. Biraz provokasyona için geldiler, Divan Salonu’na geçtiler. Nezaket olsun diye tam gideceğiz, Reha Bey gelecekse biz yokuz, protesto ediyoruz, demişler. Bir tarafta misafirim, diğer tarafta böyle bir olay. Çıkın gidin, demeyi de nezaketli bulmuyorum. Reha Bey geldi, ’Katılmayayım’ dedi. Böylece görüştük; ama kendilerine de sitemlerimi ilettim."

Şükrü KÜÇÜKŞAHİN / ANKARA - HÜRRİYET - 2 Aralık 2008

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.