Köln AKM Secimli Olağan Genel Kurulu’nu yaparak yeni yönetimini seçti

Köln AKM Secimli Olağan Genel Kurulu’nu yaparak yeni yönetimini seçti

Selahattin Göktürk; Derneğimiz kurulduğundan bu zamana kadar içerisinde yer alarak elimden geldiği kadar katkı sunmaya çalıştım. Uzun yıllar yönetici ve başkanlıktan sonra artık bayrağı genç arkadaşlara bırakmanın huzurunu yaşamaktayım.

A+A-
Köln AKM yaptığı Olağan Genel Kurulda Ali Eren başkanlığında devam dedi. NRW Bölgesinin önemli derneklerinden olan ve 1992 yılında kurulan Köln AKM’nin yapmış olduğu genel kurula 150’den fazla üye katıldı. Mücadelemizde kaybettiğimiz şehitlerimizin anısına yapılan bir dakikalık saygı duruşundan sonra divan kurulu oluştu. Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan başkan Selahattin Göktürk; Derneğimiz kurulduğundan bu zamana kadar içerisinde yer alarak elimden geldiği kadar katkı sunmaya çalıştım. Uzun yıllar yönetici ve başkanlıktan sonra artık bayrağı genç arkadaşlara bırakmanın huzurunu yaşamaktayım. Beni bu yolda yürürken yanımda olarak en büyük desteğini veren başta eşitim, hayat yoldaşım Hülya’ya, sürekli yanımda olarak her türlü desteği sunan siz değerli üyelere sonsuz teşekkür ediyorum. Ben bu bayrağı sadece teslim ediyorum ama bir Alevi olarak inanç alanında çalışmalar yapmak yeni yönetici arkadaşlara birikimlerimle her türlü desteği sunmayı bir görev bilmekteyim. Huzurluyum çünkü bayrağı benimle beraber yürüyen 2. Başkanımız sevgili Ali Eren’e teslim edeceğim. Bir kez daha bu yolda emek veren tüm canlara teşekkür ederken hakka yürüyen emektarlarımızın anıları önünde saygıyla egiliyorum dedi.

Köln AKM dedesi Cafer Özata genel kurul açılışında gülbeng okuyarak genel kurulun Alevi toplumuna hayırlı olmasını diledi. Raporların okunması ve üzerine konuşmalardan sonra yönetim kurulu tüm üyelerimizin oy birliği ile aklandı.

Ardından yapılan yönetim kurulları seçimlerinde Ali Eren başkanlığında yönetim kurulu Kaya Eren, Sezer Eren, Rukiye Karakaş, Hasan subaşı, Battal Kürtoğlu, Musa Yüceel, Hatice Özdemir, Serpil Mert Kılıç, ve Kazım Canpolat’tan oluştu. Denetleme, Disiplin, Kadınlar, Gençler ve İnanç kurulları yapılan seçimle oluşturuldu. Dilek ve temenniler bölümünde derneğimizin önümüzdeki süreçte yapacağı çaçışmalardan bahsedilerek genel kurul sonlandırıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.