Komutanın büyük suçu : Alevi köylerine yardım etmek !

Komutanın büyük suçu : Alevi köylerine yardım etmek !

Komutanın büyük suçu : Alevi köylerine yardım etmek !Bugün F.Gülen Cemaatine yakınlığı ile bilinen Cihan Haber Ajansı tarafından...

A+A-

Komutanın büyük suçu : Alevi köylerine yardım etmek !Komutanın büyük suçu : Alevi köylerine yardım etmek !

Bugün F.Gülen Cemaatine yakınlığı ile bilinen Cihan Haber Ajansı tarafından servis edilen "Başörtülüleri fişlemiş, Alevi köylerinin ihtiyaçlarını gidermiş" başlıklı habere göre 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk Erzincan'daki Alevi köylerinin ihtiyaçlarını karşılamış. Aynı haberde Erzincan Askeri Hastanesi'ne tedavi için gelen türbanlı ve boneli bayanların fişlendiğine dair iddialarında yer alması dikkatlerden kaçmıyor. İşte o haber:

Başörtülüleri fişlemiş, Alevi köylerinin ihtiyaçlarını gidermiş
 
Ergenekon soruşturmasının Erzincan ayağında gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan askeri personel Orhan Esirger'e ait bilgisayardan elde edilen bir belgede, 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk'in Erzincan'daki Alevi köyleriyle özel olarak ilgilendiği ortaya çıktı.

Bilgisayardan elde edilen doc.x isimli dosyada, "Erzincan ve civarındaki Alevi köyleri özel olarak ilgilenmekte, bu köylerin ihtiyaçlarının giderilmesi için ordunun imkanları kullanılmaktadır. Yaptığı yardımlar nedeniyle Alevi köyleri ve dedeler tarafından sevilmekte, dedeler tarafından kendisine taktir beratları verilmektedir." ifadeleri dikkat çekiyor.

ASKERİ HASTANEYE ZİYARETÇİ OLARAK GİDEN BAŞI ÖRTÜLÜ VE BONELİLER FİŞLENMİŞ

Orhan Esirger'e ait aynı bilgisayarda; 'Bilgi Notu Hastane. doc' isimli word dosyası içinde ise Erzincan Asker Hastanesi'ne tedavi için gelen türbanlı ve boneli bayanların hangi askeri personelin yakınları olduğuna ilişkin fişleme tutanağı elde edildi.
 
Zaman -  ORHAN YILDIRIM - CİHAN - 02.03.2010

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.