Kuzey Amerika Alevi Birliği başkanı Özgür Demirbaş FETÖCÜ MÜ?

Kuzey Amerika Alevi Birliği başkanı Özgür Demirbaş FETÖCÜ MÜ?

Editörlerimize bildirilen mesajlar sonrası bu kişinin sosyal medya hesabını inceledik. Demirbaş hem Komünist, hem Irkçı, hem solcu, hem faşist, hem M. İnce'ci, hem milliyetçi, hem Ermeni düşmanı, hem Kürt düşmanı...

A+A-

Orak-çekiçli telefon kılıfı kullanan birisinin Selahattin Demirtaş'a hakaret etmesi, Ermeni düşmanı olması, Karabağ savaşında savaş şakşakcılığı yapması, yerinden yurdundan edilen insanların hallerine kahkahalar atması, Muharrem İnce'ye yalakalık ötesi bir bağ ile hayran olması, statükonun kapı bekçisi Kamer Genç'i anıp Selahattin Demirtaş'a hain demesi, Kürt düşmanlığı yapması, Irkçılık yapması, MHP ile HDP'yi aynı kefeye koyması ne kafa karışıklığıdır nede yanılgıdır.
Bu özelliklere sahip bir karakter olsa olsa kuzu postunda uluyan Pensilvanya güdüğü bir çakal olabilir.

ozgur-demirbas-ayi.jpg

Amerikadaki CHP Kuzey merika örgütlülüğüne yanaşıp yüz bulamayınca CHP düşmanı kesilen bu karanlık kişi herhalde son çare olarak bari Alevilerin sırtından kendime alan açayım diye Alevi örgütlülüğünün adını kullanmaya başlamış.
Araştırmalarımız sonucu bu kişiyi ciddiye alıp ve muhatap olan hiçbir Alevi derneği ve yöneticisine denk gelmedik. Bu ne idüğü belirsiz kişiyi kimler hangi mantıkla Kuzey Amerika Aleviler Birliği Başkanı seçmiştir?
Bu sorunun cevabınıda bulduk: kendi kendisine uydurduğu bir oluşumun sözde Başkanıdır. Oluşumun adı: Kuzey Amerika Aleviler Birliği.
Ve arkasındaki fikir babası Fetullah Gülen'dir.

Sevmediği siyasilere laf sokacağım diye insanların namuslarına eşleri üzerinden dil uzatacak kadar ipleri koparmış bu karanlik karakter derhal istifa edip gidip Pensilvenyadaki akıl babasının kucağına konmalı, özüne dönmelidir.

.................

Kuzey Amerika Aleviler Birliğinin kuruluşunu AABK Eş başkanı Hüseyin Mat 2017'de şu paylaşımıyla duyurmuş ve 'Bozatlı Hızır yardımcınız olsun' diyede dilek dilemişti. Görünen o ki bu karanlık yapılanmanın Bozatlı Hızırdan çok Bozkurt ile bağı çok daha sıkı.
ozgur-demirbas11.jpg

 


İşte Özgür Demirbaş'ın o skandal paylaşımları:

ozgur-demirbas1.jpg

ozgur-demirbas2.jpg

ozgur-demirbas3.jpgozgur-demirbas4.jpgozgur-demirbas5.jpgozgur-demirbas6.jpgozgur-demirbas7.jpg

 

ozgur-demirbas9.jpgozgur-demirbas10.jpg

Alevi Haber Özel - Hasan Erdal

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum