'Lezbiyen' Selda Bağcan: 'Açık giyinmeyi ayıp buluyorum'

'Lezbiyen' Selda Bağcan: 'Açık giyinmeyi ayıp buluyorum'

Selda Bağcan: "Sol muhafazakârım, açık giyinmeyi ayıp buluyorum".... Lezbiyen olduğu iddia edilen Selda Bağcan hem açık giyinmeyi ayıplıyor hemde kendisini 'sol muhafazakar' olarak tanımlamış.

A+A-

Erol Köse tarafından lezbiyen olduğu iddia edilen şarkıcı Selda Bağcan AKP'nin estirdiği islami ve milliyetçi rüzagara göre bazen siyasi bazende hayata dair cahilce ve gerici açıklamalarla biryerlere göz kırpmaya devam ediyor.
Bunlardan en sonuncusunu Posta’dan Oya Çınar’a konuşmasında yapmış. Dikkat çeken açıklamalar yapan Bağcan’ın ifadeleri, sosyal medyada dinleyicileri tarafından tepkiyle karşılandı.

  • “Sol muhafazakâr” diyorlar ya hani, işte ben tam oyum. Sevmiyorum açık giyinmeyi, ayıp geliyor. Hatta bazı politikacıların eşlerini görüyorum, şok oluyorum. Benim tarzımın esprili bir anlatımı vardır. ‘Devrimci bacı’ kıyafeti derler. Ben böyle iyi ve rahat hissediyorum. Günlük hayatımda da zaten çok sade giyinirim. Sahnede sadece bir tık daha özenliyim.
  • Aslında benim çok özel sahne kostümlerimin olduğu bir dönem var; terzim Yıldırım Mayruk idi. Ama senin tevellüt yetmez ona. Ben Zeki Müren’le gazinolara çıktım. Onunki gibi değildi ama bana yakışan şeyler yapılıyordu. Müzeyyen Senar’ın solist altı olarak çıktım. Ama yine bakınca, hanım hanımcıktı hep. Dekolte zaten mümkün değil. Hayatımda hiç açık giymedim. Öyle omuzlarımı göstermek falan…

Bu haber 'Domuz Çiftliği' sahibi bir kişinin 'Ben müslüman mahallesinde salyangoz sattırmam' diyebileceğini gösteren haberidir.

Haber: Erkan Birdemir - VİP Sosyete Avcısı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum