Madımak Oteli MOBESE ile gözlenecek

Madımak Oteli MOBESE ile gözlenecek

Madımak Oteli MOBESE ile gözlenecek   Sivas’ta, 2 Temmuz 1993 tarihinde meydana gelen ve 37 kişinin hayatını kaybettiği olayların 15’inci...

A+A-

Madımak Oteli MOBESE ile gözlenecek Madımak Oteli MOBESE ile gözlenecek 
 
Sivas’ta, 2 Temmuz 1993 tarihinde meydana gelen ve 37 kişinin hayatını kaybettiği olayların 15’inci yıldönümü yaklaşırken, Sivas Emniyet Müdürlüğü güvenlik önlemlerini artırdı. Madımak Otel'in bulunduğu bölgeye MOBESE kameraları yerleştirildi.

2 Temmuz’da Sivas Olayları’nda hayatını kaybedenleri anmak için büyük bir kalabalığın kent merkezine gelmesi bekleniyor. Sivas Emniyet Müdürlüğü güvenlik önlemlerini artırırken, kentin farklı yerlerine yerleştirilecek MOBESE kameraları ilk olarak anma törenleri için kente gelecek kalabalık gözetilerek, Madımak Oteli’ni gören bölgelere yerleştirildi. Kameralar Madımak Oteli önünde bulunan topluluğu görecek şekilde ayarlandı. Atatürk Caddesi ve Madımak Otel’ini görecek şekilde yerleştirilen üç MOBESE kamerasıyla, provokasyon, hırsızlık gibi olaylara müdahale edileceği belirtildi.

MOBESE uygulamasının kentte ilk kez bu anma törenleri ile birlikte hayata geçirilmiş olacak. Emniyet Müdürlüğü ekipleri yarından itibaren kente giriş noktalarında araçlarda arama yapacak.
 
Halife YALÇINKAYA-Kürşat TAŞCI/SİVAS, (DHA)
HÜRRİYET - 30 Haziran 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.