Madımak Oteli satışa çıktı

Madımak Oteli satışa çıktı

Madımak Oteli satışa çıktı  Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te meydana gelen olaylarda 35 kişinin hayatını kaybettiği “Madımak Oteli”...

A+A-

Madımak Oteli satışa çıktıMadımak Oteli satışa çıktı
 
Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te meydana gelen olaylarda 35 kişinin hayatını kaybettiği “Madımak Oteli” satışa çıkarıldı.

Otelin satışı ile ilgili olarak “www.hurriyetemlak.com” adlı siteye ilan verildi.

İlana göre merkezi İstanbul'da bulunan Ermaks Gayrimenkul firması aracılığıyla satışa çıkarılan otele 9 milyon 950 bin avro fiyat biçildi.

İlanda Eski Belediye Sokak Numara 2'de faaliyet gösteren 5 katlı 44 odalı 80 yataklı belirtilen otelin 2 yıldızlı olduğu bildirildi.

İlanda ayrıca otelle ilgili olarak şu bilgiler verildi:

“Madımak Oteli, günümüzde, hergün artan marka değeri ile dikkati çekmektedir. Son derece merkezi yerleşimi ile bulunduğu lokasyon, Sivas ilimizin tam kalbinde yer almaktadır. Gerek bina olarak sahip olduğu yapısal durumu ve mevki, gerekse ruhsatı itibarıyla, düşünülebilecek her türlü projeye elverişli olan bu değerli gayrimenkul, yeni sahibini beklemektedir.”

İlanda ayrıca tesis tipi otel olarak belirtilen binanın 2 bin 100 metre kare kapalı alanı, iskanın alındığı, kat mülkiyeti tapulu olduğu ve takas yapılamayacağı belirtiliyor.

Ermaks Gayrimenkul görevlileri, mal sahiplerinin satış isteği üzerine ilanın 4 gün önce verildiğini, şu ana kadar ciddi bir teklifin olmadığını söyledi.

HÜRRİYET - A.A.- 19 Mart 2009

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.